ISSN 2457 - 3973

Bătaie colectivă în Târgu Neamţ. Patru persoane au fost reţinute de poliţişti.

O încăierare între mai mulţi indivizi a avut loc, duminică, în jurul orei 09.30, pe strada Tăbăcari din oraşul Târgu-Neamț.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamţ, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Neamț și din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Bacău, care au procedat la aplanarea altercației și implicit la conducerea la sediul poliției a persoanelor participante.

„Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit că, pe fondul unui conflict izbucnit spontan, patru persoane cu vârste cuprinse între 16 și 38 de ani, din Tărgu-Neamț, ar fi exercitat acte de violență asupra a trei persoane. Totodată, cei patru, ar fi provocat distrugeri asupra unui imobil pe strada Tăbăcari, tulburând ordinea și liniștea publică și pătrunzând, fără drept, în curtea imobilului. În baza probatoriului administrat, cele patru persoane au fost reținute pentru 24 de ore, fiind cercetate sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice, violare de domiciliu și amenințare”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Astăzi, cei în cauză urmează a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu-Neamț, cu propunerea de luare a unei măsuri preventive.

Articolul anterior

Incidenţa cazurilor COVID în Neamţ, în prima zi cu restricţii generale

Articolul următor

Președintele Ionel Arsene a inspectat lucrările de pe strada Izvoare (video)

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *