ISSN 2457 - 3973

Bate vântul schimbării, la Târgu Neamţ! Profesorul Gheorghe Apetrei (PNL) câştigă funcţia de primar! (sondaj oficial)

Profesorul Gheorghe Apetrei (PNL) va câştiga funcţia de primar al oraşului Târgu Neamţ, potrivit ultimului sondaj efectuat în perioada 17 – 18 mai, de un institut sociologic.

Astfel, candidatul PNL are un avans de 0,2 puncte procentuale faţă de candidatul PSD însă dincolo de această diferenţă care poate fi minoră, un alt aspect este important.

În urmă cu două săptămâni, potrivit unui alt sondaj efectuat la vremea respectivă, candidatul PSD era cotat cu 39,1%, cu două procente mai mult decât acum.

De cealaltă parte, profesorul Gheorghe Apetrei, candidatul PNL, avea o intenţie de vot de 32,1% iar acum a crescut la 37,8%.

Cele două comparaţii arată clar că, pe de o parte, candidatul PSD este pe un trend descrescător în timp ce liberalul Apetrei câştigă tot mai mult din punct de vedere al intenţiei de vot.

Aceste cifre arată fără tăgadă că la Târgu Neamţ bate vântul schimbării iar târgoveţii îşi doresc un primar destoinic, implicat şi pregătit să le rezolve toate problemele.

Un scor foarte bun îl obţine şi candidatul PNL pentru preşedinţia Consiliului Judeţean Neamţ, George Lazăr, care are o intenţie de vot de 35,6%, şi aici fiind înregistrat un trend crescător.

De cealaltă parte, candidatul PSD la CJ Neamţ, este în „cădere liberă” în intenţia de vot a cetăţenilor pe care i-a condus 3 mandate.

Dacă în urmă cu două săptămâni avea peste 48%, Daniel Harpa are acum puţin peste 40%.

Cifrele tot mai mari în dreptul candidaţilor PNL la funcţia de primar al oraşului Târgu Neamţ (Gheorghe Apetrei) şi preşedinte al Consiliului Judeţean Neamţ (George Lazăr) arată că proiectele prezentate de aceştia sunt sustenabile şi durabile, iar odată implementate vor creşte calitatea vieţii fiecărui cetăţean.

Cercetare Targu Neamt 2024

Comandat de organizația PNL Neamț, CMF 21240015

Articolul anterior

Parc industrial eco-friendly în Piatra-Neamț

Articolul următor

Daniel Vasilică Harpa (candidat PSD pentru președinția CJ Neamț): 𝐍𝐔 𝐉𝐈𝐆𝐍𝐈𝐌, 𝐍𝐔 𝐌𝐈𝐍𝐓̦𝐈𝐌, 𝐍𝐎𝐈 𝐂𝐎𝐍𝐒𝐓𝐑𝐔𝐈𝐌! 𝐀𝐬̦𝐚 𝐬𝐚̆ 𝐧𝐞 𝐚𝐣𝐮𝐭𝐞 𝐃𝐮𝐦𝐧𝐞𝐳𝐞𝐮!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular