ISSN 2457 - 3973

Bătrână tâlhărită sub privirile nepăsătoare ale ”bărbaților” din fața Inspectoratului Școlar!

 

O bătrână a fost tâlhărită, ziua-n amiaza mare, în fața Inspectoratului Școlar Județean Neamț, sub privirile nepăsătoare a mai multor bărbați care se aflau în fața instituției. Agresiunea s-a produs miercuri, în jurul orei 15.30. O femeie de etnie rromă a smuls de la gâtul unei bătrâne lănțișorul acesteia și a luat-o la fugă. Speriată, bătrâna bolnavă de diabet a început să strige după ajutor. Cei câțiva ”bărbați” din fața ISJ Neamț au reacționat imediat. Vreo doi s-au întors cu spatele, alții au intrat repede în Inspectorat iar ceilalți au rămas ca muți.

Norocul victimei a fost cu un tânăr, pe numele său Ștefan Rusu, aflat în vizită la mama sa care lucrează la Casa de Asigurări de Sănătate. Deși se afla la distanță mai mare decât ”bărbații” din fața ISJ, tânărul a luat-o la fugă după infractoare și a prins-o, după care a anunțat la 112 evenimentul. Să fi văzut atunci ce cocoși se dădeau toți masculii alfa de la ISJ Neamț, și câte amenințări printre dinți scăpau. Probabil, când vor ajunge acasă, bărbătoii vor avea ce povesti nevestelor și vor aștepta vârsta senectuții pentru a povesti nepoților cum … s-au speriat de un infractor-femeie și au întors spatele unei bătrâne.

În ceea ce îl privește pe tânărul cu spirit civic, Ștefan Rusu este absolvent al Școlii Postliceale Sanitare și își caută un loc de muncă de mai multă vreme. Îl felicităm pe acest tânăr iar modul în care s-a comportat astăzi ar trebui să fie un argument convingător pentru un patron care își dorește oameni curajoși și de acțiune!

 

(Gabriel APETRII)

Articolul anterior

Adrian Chifu reacționează dur în privința închiderii Neurochirugiei: E ridicol pentru o țară europeană ca România!

Articolul următor

Festivalul Internațional ”Vacanțe Muzicale” are loc în perioada 5 – 11 iulie 2015

Un comentariu

  • Felicitări tânărului, Ștefan! Cred că acești infractori, mizează tocmai pe ,,curajul,, oamenilor de lângă noi! O întrebare pentru bărbații curajoși: Dacă acea bătrână era mama sau bunica dvs. hâltarita intr-o zonă oarecare, ce era in capul și la gura voastră! Dar……bine că s-a întâmplat la altul și nu mie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *