ISSN 2457 - 3973

Blocaj informatic la Direcţia de Taxe şi Impozite Piatra-Neamţ. Scări rulante nefuncţionale. Oameni puşi pe drumuri.

Bătaia de joc la Mall Forum Center (mall-ul Primăriei Piatra-Neamţ) continuă.

Marţi – 24 august 2021 s-a dovedit a fi o zi total nefastă pentru oamenii care aveau treburi la Direcţia de Taxe şi Impozite.

Serverele instituţiei au căzut şi, odată cu ele, s-a blocat întreaga activitate informatică: eliberări de documente, încasări de taxe, etc. Nu este pentru prima dată când apare un astfel de blocaj informatic.

Dacă nu ar fi de plâns, ar fi de râs. Dar este de plâns, asta cu atât mai mult cu cât zeci de oameni, mulţi dintre ei în vârstă, s-au văzut nevoiţi să se întoarcă de la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite fără să-şi fi rezolvat probelemele. Iar cele 3 etaje le-au urcat pe scări sau, în cel mai fericit caz, înghesuiţi în singurul lift funcţional.

Scările rulante de la mall-ul primăriei refuză să mai funcţioneze de multă vreme, deşi cineva încasează bani grei pentru aşa-zisa mentenanţă.

Astăzi, cineva trebăluia (de unul singur) la scările rulante, la parterul clădirii. Când va fi rezolvată situaţia? Nimeni nu ştie, sau nu vrea să spună. Aşa cum nici primarul Carabelea nu a mai spus (deşi a promis) cine şi cum încasează sute de milioane pentru o aşa-zisă mentenanţă a scărilor rulante.

În loc de concluzie, mai semnalăm faptul că readucerea la viaţă a serverelor Direcţiei de Taxe şi Impozite este prognozată cel mai devreme miercuri. Aşa că, dacă aveţi treabă la această instituţie, nu bateţi drumul de pomană decât dacă doriţi neapărat să urcaţi, pe jos, pe scările de la mall.

Articolul anterior

FOTO-GALERIE Ursul de la Bicaz Chei a rămas prins într-un gard. Omul rămâne „prins” în legi….

Articolul următor

Ionel Arsene: Copiii cu dizabilități din zona Roman vor avea un Centru de recuperare modern.

Un comentariu

  • Dacă cineva vrea să afle, chiar poate afla.
    Cum?
    În baza LEGII nr. 544 din 12 octombrie 2001privind liberul acces la informațiile de interes public.
    Dacă doar se fac niscaiva valuri de presă, atunci, dați-mi voie să vă spun că nimeni nu va afla vreodată, prin intermediul media, adevărul.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.