ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu: ”Pactul PMP pentru SĂNĂTATE!”

Președintele PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu, a declarat vineri că partidul pe care îl reprezintă are un proiect prin care vor fi desființați ”baronii din Sănătate”.
Gavrilescu a explicat că pe lista PMP se află înființarea unui spital de rang european, creșterea capacității de producție a medicamentelor și vaccinurilor în România dar și dezvoltarea și dotarea actualelor spitale județene și orășenești.
”Proiectul PMP pentru sănătate vizează să oprim furtul din domeniul sănătății și să desființăm baronii din sănătate! Vrem să construim spitale noi și moderne! Accesam fonduri europene în exercițiul financiar 2021 – 2027, și construim 5 spitale regionale. Este vital să dotăm spitalele județene, municipale și orășenești cu echipamente medicale moderne. Pe lista proiectelor Partidului Mișcarea Populară este și înfiinţarea unui spital de rang european, cu cele mai înalte dotări şi laboratoare de cercetare – o atracţie profesională şi financiară pentru medici. De asemenea, susțin creșterea capacităţii de producţie de medicamente în România și capacităţii României de a produce vaccinuri la Institutul Cantacuzino. România sănătoasă! Noi mișcăm Neamțul”, a declarat președintele PMP Neamț.
Bogdan Gavrilescu este candidat al PMP Neamț pe poziția 1 pentru Camera Deputaților. Lista la Senat a PMP Neamț este deschisă de fostul primar de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Piatra-Neamț, Gârcina, Girov, Dochia și satul Bistrița ar putea rămâne FĂRĂ APĂ pe 3 noiembrie

Articolul următor

Decizie cu privire la cursurile școlare din Piatra-Neamț, Bicaz și 3 comune, începând din 2 noiembrie!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *