ISSN 2457 - 3973

Bogdan Gavrilescu (PMP Neamț): ”Taxe reduse, mai multe locuri de muncă!”

Diminuarea taxelor va conduce la crearea locurilor de muncă, susține președintele filialei PMP Neamț, Bogdan Gavrilescu.
Fostul viceprimar de Piatra-Neamț a subliniat că, în calitate de deputat va susține o relaxare fiscală pentru a stimula dezvoltarea pieței muncii.
”În plină pandemie de coronavirus, auzim tot mai des ideea de criză economică, de șomaj și lipsa unui loc de muncă! Partidul Mişcarea Populară propune reducerea taxelor și crearea de locuri de muncă. E important ca fiecare român să aibă un venit stabil la el în țară, astfel încât, economia să meargă mai departe. De aceea cred, că reducerea taxelor pe muncă poate fi o soluție. Luptăm pentru creșterea investițiilor privind relansarea industriei locale și nu în ultimul rând, sprijinim micile afaceri locale și antreprenorii români. Exodul românilor în străinătate trebuie oprit, iar acest lucru este posibil doar printr-o ofertă de salarizare similară cu cea din UE. Taxe reduse, mai multe locuri de muncă! Noi mișcăm Neamțul! Mișcăm România, prin educație, credință și sănătate”, a declarat președintele PMP Neamț.
Bogdan Gavrilescu deschide lista de candidați a PMP Neamț la Camera Deputaților. Fostul primar de Piatra-Neamț, Dragoș Chitic, deschide lista PMP Neamț la Senat.

Articolul anterior

Alianța PNL – USRPLUS s-a împiedicat la Hangu! PSD, în minoritate, și-a pus viceprimar!

Articolul următor

Ionel Arsene: Un Guvern numit „dezastru“. PNL a atras țara în cea mai neagră perioadă a istoriei sale.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.