ISSN 2457 - 3973

Braconieri de căprioare la Tîrgu Neamț

Doi bărbaţi din oraşul Tîrgu Neamţ sunt cercetaţi penal, de poliţiştii Serviciului de Arme Neamţ, pentru braconaj la căprioare.
Subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ a declarat, miercuri, presei că cei doi braconieri au fost urmăriţi de anchetatori şi la un moment dat au abandonat camioneta cu care fugeau. În interiorul camionetei au fost găsite două căprioare împuşcate, obiecte de îmbrăcăminte şi ustensile  folosite la braconaj.
”În  urma verificărilor efectuate a fost identificat proprietarul autoutilitarei, un bărbat de 46 de ani, din Tîrgu Neamţ, acesta fiind bănuit că împreună cu un alt bărbat de 40 de ani ar fi participat la braconarea celor două animale sălbatice. În urma cercetărilor desfăşurate, la locuinţa bărbatului de 40 de ani, din Tîrgu Neamţ au fost găsite trei arme letale de vânătoare, precum şi mai multe cartuşe de fabricaţie industrială”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea.
Autoutilitara, cele trei arme de vânatoare cu muniţia aferentă şi cele două animale sălbatice au  fost confiscate iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru braconaj.

Articolul anterior

Percheziții DNA în Neamț! Dragoş Chitic: „La Primărie nu a venit nimeni! Nici nu sunt motive!”

Articolul următor

Mugur Cozmanciuc: PNL susține continuarea parcursului european pentru Republica Moldova

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular