ISSN 2457 - 3973

BREAKING NEWS – Adrian Niţă (PSD) a câştigat Primăria Piatra-Neamţ

Adrian Niţă (PSD) a câştigat Primăria Piatra-Neamţ.

Potrivit numărătorii paralele, Niţă a obţinut câteva sute de voturi în faţa primarului în funcţie, liberalul Andrei Carabelea.

De altfel, Carabelea şi-a recunoscut înfrângerea: „Le mulțumesc pietrenilor care mi-au acordat încrederea lor la aceste alegeri! Chiar dacă cetățenii au decis prin vot că altcineva trebuie să se ocupe de parcursul orașului în următorii patru ani, aproape la fel de mulți au considerat că procesul de reclădire a orașului trebuie să continue. Diferența mică de voturi nu face decât să ne învețe lecții și să ne motiveze să fim mai buni. Mandatul meu merge mai departe până la finalul lunii octombrie. Voi continua proiectele, voi finaliza investițiile în curs și voi fi zi de zi în slujba pietrenilor, la fel ca până acum. Rezultatul de astăzi nu schimbă cu nimic responsabilitatea pe care mi-am asumat-o acum aproape patru ani. Îi doresc succes în această misiune câștigătorului alegerilor, Adrian Niță, și echipei sale. Le mulțumesc familiei, echipei mele și tuturor oamenilor care au fost și îmi sunt alături. Dumneavoastră, pietrenilor, vă mulțumesc pentru onoarea, sprijinul și încrederea oferite în toți acești ani”.

Practic, Piatra-Neamţ va avea până în luna octombrie un primar în funcţie (Andrei Carabelea) şi un primar ales (Adrian Niţă).

Prezenţa la vot în Piatra-Neamţ a fost de 40,44%, faţă de 32,51% cât a fost la localele din 2020.

Articolul anterior

Incidente electorale în mai multe localităţi din Neamţ

Articolul următor

Primar din Neamţ, reales din spatele gratiilor

3 Commentarii

  • Tărăgănarea și proasta organizare a lucrărilor din oraș au dus la acest rezultat

  • Amatorismul în administrație și harbuzismele au fost taxate de pietreni! Am votat PNL la vot politic dar la persoane nu am putut pune ștampila pe Carabelea.

  • O rusine Carabelea!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular