ISSN 2457 - 3973

Calendarul asfaltărilor din Piatra-Neamţ pentru luna aprilie

Primăria a prezentat, luni, calendarul asfaltărilor din Piatra-Neamţ pentru luna aprilie.

Marţi va fi pornită stația de asfalt de la Piatra-Neamț, existând deja în depozitul Publiserv materie primă pentru producerea a 100 de tone de asfalt.

În următoarea perioadă lucrările societății Publiserv se vor axa pe reparații și plombări ale străzilor din Piatra-Neamț, primele zone în care se va interveni fiind cartierul Mărăței și centrul orașului.

Lucrările de asfaltare vor demara la începutul lunii aprilie, primele intervenții planificate fiind următoarele:

  • Pe Strada Bistriței, trotuarul de pe partea dreapta (direcția spre Bicaz);
  • În zona Piața Gării – lucrări refacere covor asfaltic;
  • Pe Strada Fermelor – se vor realiza trotuarele de pe ambele direcții de mers de la sensul giratoriu până la intersecția cu Strada Schitului și se reface covorul asfaltic de la intersecția cu Strada Schitului până la joncțiunea cu Strada Stamatin.

 „Activitatea de întreținere și reparație străzi este esențială pentru aspectul orașului, dar și pentru calitatea vieții locuitorilor. De aceea vom monitoriza atent în teren calitatea acestor lucrări și vom face eforturi pentru a acoperi toate zonele unde sunt necesare lucrări de reparații sau de asfaltare. A fost stabilit calendarul de lucrări pentru prima parte a acestui an, dar vom interveni și punctual acolo unde va fi nevoie pentru a răspunde solicitărilor venite de la cetățeni”, a declarat primarul Andrei Carabelea.

În mai multe zone din oraș unde au fost identificate suprafețe de teren care nu figurează ca spații verzi se vor realiza parcări de reședință pentru a reduce deficitul de locuri de parcare. Tot în cursul lunii aprilie, prin Societatea Publiserv se va efectua decolmatarea rigolelor din Strada Fermelor și din cartierul Pietricica și se va realiza degajarea de pietriș a albiei Cuejdiului.

Articolul anterior

Ionel Arsene (preşedinte CJ Neamţ): „Au început studiile geotehnice pentru Drumul expres Piatra-Neamț – Bacău!”

Articolul următor

Bătrân grav rănit la Timişeşti după ce a intrat cu bicicleta într-o căruţă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.