ISSN 2457 - 3973

Campanie pe banii nemțenilor! Cu mașina de serviciu, la PSD Neamț, în timpul programului!

Modul în care se desfășoară campania electorală pentru turul al doilea al alegerilor prezidențiale din județul Neamț depășește în unele cazuri granițele legii!

Un exemplu în acest sens este dat de secretarul general al PSD Neamț, Daniel Chirilă, care este și directorul general al Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Neamț.

Marți, 19 noiembrie 2019, în jurul orei 15.00 (deci în timpul programului de lucru), directorul AJOFM Neamț s-a deplasat cu mașina instituției (Skoda cu nr NT – 31 – AJO) la sediul PSD Neamț. Daniel Chiriă nu era singur în mașină ci, ca un adevărat director cu ștaif, a fost adus de șoferul personal, plătit tot din banii AJOFM Neamț.

Ajuns la sediul PSD Neamț, Chirilă l-a pus pe șoferul său să care mai multe pachete (probabil materiale electorale) pe care le-a depozitat în mașina personală.

Apoi și-a trimis șoferul cu mașina AJOFM Neamț spre o direcție necunoscută iar el a mai rămas de vorbă pe scările PSD Neamț cu una dintre colege (Aurelia Simionică).

Daniel Chirilă nu a părut niciun moment că are vreoo apăsare că se află în timpul programului de lucru, sau că a folosit mașina AJOFM și șoferul instituției în campania electorală, deci în scopuri personale.

Cine plătește banii pe carburant, salariul șoferului dar și salariul baban al directorului AJOFM Neamț? Evident, fiecare nemțean, prin taxe și impozite!

Iar surse chiar din PSD Neamț susțin că nu este pentru prima dată când Daniel Chirilă se folosește de resursele publice ale instituției pentru activități politice!

Din acest motiv, cerem pe această cale ministrului Muncii, doamnei Violeta Alexandru, să ia măsurile care se impun în această situație.

Pe de altă parte, există informații potrivit cărora PSD Neamț își folosește toți directorii instituțiilor deconcentrate loiali în campania electorală pentru alegerile prezidențiale.

Sau ce să mai spunem despre prefectul Daniela Soroceanu, care și-a trimis șoferul cu mașina instituției să îl transporte pe fiul ei la școală, aspecte filmate și prezentate de presa locală.

Dar despre toate aceste aspecte, vom reveni!

  • Mașina AJOFM Neamț pleacă, directorul Daniel Chirilă rămâne de vorbă la sediul PSD Neamț.

  • Daniel Chirilă se întinde la vorbă cu Aurelia Simionică, la sediul PSD Neamț, deși este în timpul programului de director al AJOFM Neamț

* Într-un final, Daniel Chirilă pleacă de la sediul PSD Neamț cu mașina proprie dar nu la sediul AJFOM, deși era ora 15.10, ci probabil în campanie electorală

 

Read Previous

PMP Bicaz votează Klaus Iohannis în turul al doilea la prezidențiale

Read Next

Klaus Iohannis a explicat de ce este important ca românii să meargă la vot pe 24 noiembrie

One Comment

  • Pai ce directorul de la Adi Aqua Nt membru PSD nu foloseste Dusterul NT 09 URD tot pt campania PSD? Toti folosesc bunurile statului deoarece considera ca sunt ale lor si a partidului care ia numit in functii.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *