ISSN 2457 - 3973

Când Piatra-Neamţ doarme, un al doilea oraş subteran se trezeşte la viaţă…

Descinderile de la cluburile Jazz City Cafe şi Chaplins, din Piatra-Neamţ, scot la iveală şi o altă faţă ascunsă sub vălul nopţii. Pentru că, atunci când Piatra-Neamţ doarme, un al doilea oraş se trezeşte la viaţă…

O viaţă cu petreceri înecate în acool şi condimentată de droguri, orgii sexuale de tip swing sau gay.

Nume importante din oraş fac parte dintr-un club select care se reuneşte, în special în week-end-uri, departe de ochii curioşi ai meseanului de rând.

Oameni de afacere, indivizi care gravitează în jurul politicului sau funcţionari din domeniul financiar-bancar, toţi au un numitor comun: drogurile şi orgiile sexuale, indiferent de partener.

De ani de zile, printr-o selecţie riguroasă şi doar pe bază de recomandări, aceştia şi-au creat propria castă.

Într-o discreţie totală şi doar cu programări în prelabil, aceştia se întâlneau sub acelaşi acoperiş şi, după ce prafurile dezinhibau atmosfera, începeau orgiile. Sex în grup, schimb de parteneri sau homosexuali.

Intrau discret în locaţia care asigura şi camere pentru desfăşurarea orgiilor, părăseau la fel de discret, pe rând, locaţia.

Despre astfel de orgii s-a mai vorbit, în anumite cercuri, când barul VIP din ştrand era în administrare privată. Şi acolo se consumau cantităţi importante de droguri care dezinhibau total atmosfera.

Informaţia a transpirat la vremea respectivă şi cei implicaţi s-au dat „la fund”. Între timp, amatorii de sex&drog au lăsat iar gada jos şi anchetatori sub acoperire au reuşit să se infiltreze în organizaţia lor.

Descinderile din week-end, soldate deja cu reţineri şi, probabil urmate de arestări preventive, sunt doar vârful icebergului. Iar cele două cluburi din Piatra-Neamţ nu sunt singulare pe harta consumului de droguri.

Pe baza declaraţiilor care vor fi/au fost date în acest dosar instrumentat de DIICOT Neamţ, dar şi pe baza celorlalte probe strânse în ultima perioadă, am putea asista la devoalarea unei caracatiţe mult mai mari decât pare la prima vedere. Iar unele nume din dosar au suficientă rezonanţă în anumite medii.

Vom reveni!

Articolul anterior

Rezultate valoroase obținute de către elevi ai Colegiului Național „Petru Rareș”

Articolul următor

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ, luni – 19 aprilie 2021

Un comentariu

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.