ISSN 2457 - 3973

Captură de ”proporții” a polițiștilor nemțeni: 6 pachete de țigarete de contrabandă…

Din când în când, buletinele de presă ale IPJ Neamț par a fi desprinse din rubrica ”Să râdem cu …”. Iar cel de duminică, nu face excepție de la acest fapt.

Altfel nu se explică modul în care o captură de 120 de țigarete de contrabandă (6 pachete) este cap de afiș al buletinului de presă.

Dacă toată contrabanda din județul Neamț s-a terminat odată cu capturarea celor 6 pachete de țigări, înseamnă că stăm bine. Și n-ar fi rău ca CNN sau BBC să facă un reportaj la Neamț.

Vă prezentăm în continuare, integral, comunicatul de presă, urmând să trageți singuri concluziile:

”În urma unei percheziții domiciliare efectuate pe raza localității Horia, poliţiştii au descoperit țigarete și alte bunuri, susceptibile a fi provenite din contrabandă.

La data de 24 ianuarie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Dulcești au efectuat o percheziție pe raza localității Horia, la locuința unui bărbat de 49 de ani.

Întrucât din investigaţiile desfăşurate de poliţiştii a rezultat faptul că acesta ar fi susceptibil de comiterea infracţiunii de contrabandă, pe numele său a fost emis de către Judecătoria Roman, un mandat de percheziție domiciliară.

În urma descinderilor efectuate la locuința acestuia, polițiștii au descoperit peste 120 de țigarete, pentru care bărbatul nu deţinea documente de provenienţă.

Pe parcursul efectuării percheziției, la sediul unei societăți comerciale administrate de bărbatul în cauză, polițiștii au descoperit un aparat de confecționat țigarete, aproximativ 270 de grame de tutun mărunțit, 5 țigarete și peste 190 de filtre.

Produsele din tutun și bunurile descoperite au fost ridicate de polițiști, în vederea indisponibilizării. 

Polițiștii au demarat cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de contrabandă”.

Articolul anterior

O organizație a USR a trecut la PNL Neamț! ”În USR, democrația și spiritul de echipă au valoare doar de slogan!”

Articolul următor

Un bărbat din Roznov, căutat pentru crimă în Spania, prins la Bacău

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *