ISSN 2457 - 3973

Captură impresionantă la Grințieș! Transportau cu o mașină 28 de coarne de cerb!

Polițiștii din Grințieș au depistat în trafic un autoturism marca VolksWagen cu care trei bărbați transportau o cantitate impresionantă de coarne de cerb. Oamenilor legii le-a atras atenția faptul că mașina și-a schimbat direcția de deplasare la vederea autospecialei de poliție. Cu ocazia legitimării persoanelor aflate în autoturism, s-a stabilit că acesta era condus de un bărbat de 32 de ani, din Mureș, iar alți doi bărbați de 32 și 43 de ani, din Mureș se aflau ca pasageri în autoturism. În urma controlului efectuat de polițiști în portbagajul mașinii, au fost identificate 28 de coarne şi 5 fragmente de corn din familia cervidelor, pentru care conducătorul auto nu a putut prezenta documente de provenienţă. Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de transportul vânatului dobândit în condiţiile art. 42 sau găsit împuşcat ori tranşat în teren, comercializarea, naturalizarea şi orice operaţiuni privind vânatul sau părţi ori produse uşor identificabile provenite de la acesta, dobândite fără respectarea condiţiilor legii, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 44 din Legea 407/2006.

Totodată, în baza ordonanţei procurorului, s-a dispus aplicarea sechestrului asigurator pentru autoturismul marca VW şi pentru cele 28 de coarne şi 5 fragmente de corn din familia cervidelor.

Articolul anterior

Protest cu 1.000 de forestieri în Piatra Neamț! Vezi aici când și unde se blochează orașul 3 ore!

Articolul următor

E-ON oprește curentul între orele 08.00 – 16.00 în aproape jumătate de județul Neamț! Începe săptămâna ”neagră” pentru zeci de localități! Cititorii trimit mesaje ”dulci”!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular