ISSN 2457 - 3973

Carambol cu 3 maşini pe podul de la Horia, unde sunt lucrări. O femeie a fost rănită.

Un carambol în care au fost implicate 3 maşini, în urma căruia o femeie a fost rănită, s-a produs, joi, pe podul de la Horia unde, din cauza lucrărilor, se circula pe jumătate de bandă.

“Din primele cercetări efectuate de polițiști a reieșit că, accidentul s-a produs între 3 autovehicule, care circulau pe același sens de mers, pe podul care face legătura între localitățile Horia și Roman. Un autoturism condus de o femeie de 46 de ani, din Piatra Neamț, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie de 52 de ani, din județul Bacău, care ar fi fost proiectat în autoturismul care circula în fața sa, condus de un bărbat de 28 de ani, din județul Bacău. În urma evenimentului rutier a rezultat rănirea femeii de 52 de ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, subinspectorul Ramona Ciofu.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii cauzelor și condițiilor în care a avut loc evenimentul rutier.

    Articolul anterior

    Comunicat de presă Iulian Bulai: “Podul de la Luțca e prăbușit de două luni, PSD și PNL se piaptănă”

    Articolul următor

    Zece pompieri nemţeni au plecat într-o misiune în Franţa pentru stingerea incendiilor de pădure

    Lasă un comentariu

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Cel mai popular