ISSN 2457 - 3973

Casă distrusă de un incendiu la Borleşti. Proprietarii au făcut atacuri de panică.

O casă din localitatea Ruseni – Borleşti a fost distrusă de un incendiu care a izbucnit în noaptea de joi spre vineri.

Pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că incendiul se manifesta generalizat la nivelul acoperișului și la etajul unei clădiri P+1, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință și la o casă aflată în imediata vecinătate,  la o distanță de aproximativ doi metri.

„Incendiul a fost localizat și lichidat în limitele găsite.  A ars acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 350 mp (construit din astereală lemn cu învelitoare din draniță) și bunurile materiale aflate la etajul clădirii ( obiecte de mobilier,  materiale textile   aparatură electrică și electrocasnică  etc). Cauza probabilă de producere a acestui incendiu a fost stabilită ca fiind scânteile purtate de vânt și căzute pe materiale combustibile. Intervenția a durat aproximativ patru ore”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Proprietarii locuinței au suferit atacuri de panică. Aceștia au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la echipajul SMURD,  refuzând transportul la spital.

Pentru localizarea și lichidarea incendiului au intervenit pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu patru autospeciale de stingere,  o autospecială pentru intervenție și salvare de la înălţime,  o ambulanță SMURD, voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Borlești.

Articolul anterior

Guvernul a adoptat noi restricţii. Măsura vizează şi localităţi din Neamţ! (joi – 25 martie)

Articolul următor

Conducere nouă la organizaţiile PNL din Piatra-Neamţ, Târgu Neamţ, Roznov şi Bicaz. Prefectul – secretar general al PNL Neamţ!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *