ISSN 2457 - 3973

Casă în flăcări la Zăneşti. Trei persoane au suferit atacuri de panică.

Trei persoane din Zăneşti au suferit atacuri de panică după ce casa în care locuiau a fost cuprinsă de un incendiu.

Nenorocirea s-a produs joi seara, în jurul orei 21.00, iar la faţa locului au intervenit trei echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Piatra Neamț cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD,  un echipaj de pompieri voluntari din cadrul SVSU Roznov cu o autospecială de stingere și voluntari din cadrul SVSU Zănești.

“Incendiul se manifesta în interiorul unei camere și la acoperiș, cu posibilitatea propagării la întreaga locuință. Forțele de intervenție au localizat și lichidat incendiul în limitele găsite. Au ars bunurile materiale ( articole de îmbrăcăminte,  obiecte de mobilier,  materiale textile etc) aflate în interiorul camerei în care s-a produs evenimentul și acoperișul locuinței pe o suprafață de aproximativ 100 metri pătraţi. Trei persoane,  două femei ( 77 ani și 55 ani) și un bărbat (82 ani) au suferit atacuri de panică.  Acestea au primit îngrijiri medicale la locul evenimentului de la paramedici, refuzând transportul la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamţ, sublocotenentul Irina Popa.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs, cel mai probabil, din cauza coșului de fum neprotejat termic față de materiale combustibile

Articolul anterior

Răzvan Cuc (senator PSD Neamţ): PNRR – o iluzie în mâna șmecherilor care vor să “palmeze” banii pentru redresarea României!

Articolul următor

Grav accident în Neamț, pe E85. Coliziune între un microbuz cu călători și un autoturism.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *