ISSN 2457 - 3973

Casele de Cultură din Piatra Neamţ şi Roman s-au închis!

După comunicatul inţial al ISU Neamţ prin care eram înştiinţaţi de neregulile constatate, în urma verificărilor, la 7 cluburi şi baruri din judeţ, comanda instituţiei a venit cu precizări noi. Într-un al doilea comunicat trimis presei sunt făcute publice numele societăţilor care şi-au închis de bună voie porţile pentru că nu au autorizaţie împotriva incendiilor.

”La data desfășurării controalelor, s-a constatat că 3 obiective nu desfășurau program cu public pe domeniul de activitate controlat (SC AUTO EMA SERV SRL din comuna Vânători Neamț, SC TREND INVEST ISF SRL din orașul Tîrgu Neamț și SC ROCOM CENTRAL SRL din municipiul Piatra Neamț). După executarea controalelor, până la încheierea documentelor de control, alte două obiective ne-au informat despre încetarea activității cu public (SC Patirom SRL și II Netedu Bogdan din municipiul Roman).

Acțiunea de control va continua şi nu va exclude reverificarea obiectivelor controlate în săptămâna care a făcut obiectul acestui comunicat, în sensul respectării numărului maxim de utilizatori pentru fiecare locație.

Pe adresa instituției noastre au sosit adrese referitoare la sistarea activităților și de la următoarele obiective: Casa de Cultură Piatra Neamț, Casa de Cultură Roman și SC Perla INVEST pentru Igloo Cozla”.

Articolul anterior

Bunică de 84 ani, din Costişa, căutată de poliţişti

Articolul următor

Municipiul Piatra Neamţ ”se vinde”. La Târgul Naţional de Turism!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *