NewsAllert :

  • 8 decembrie 2023

ISSN 2457 - 3973

Câștigătorul X-FACTOR, jurat la Festivalului Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț

Tudor Turcu, marele câștigător al concursului X-FACTOR 2012 este unul dintre jurații primei ediții a Festivalului Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA”. Evenimentul este găzduit de Teatrul Tineretului din Piatra-Neamț în perioada 5-6 septembrie 2015 și este organizat de Asociația Culturală ”VIVA ALLEGRIA” în parteneriat cu SC CLUB MEDIA Piatra-Neamț.

Tudor Turcu este doar unul dintre cei 5 jurați dar, pe lângă notele pe care le va acorda concurenților, câștigătorul X-FACTOR va susține un concert exploziv duminică, în Gala Festivalului.

”Îi aștept pe toți copiii și tinerii care iubesc muzica să se înscrie la acest concurs de talente VIVA ALLEGRIA. Ne vedem la Piatra-Neamț pe 5 și 6 septembrie”, a declarat Tudor Turcu pentru newsallert.ro

Președintele juriului este compozitorul Nicolae Caragea, din Chișinău – Republica Moldova. Din juriu mai fac parte compozitorul Claudiu Bulete, compozitorul Marcel Iorga și nu în ultimul rând actorul Liviu Timuș, directorul Teatrului Tineretului. Acesta din urmă va oferi premiul TT pentru cel mai teatral moment.

Pregătirile pentru Festivalul Național de Muzică pentru Copii ”VIVA ALLEGRIA” au început chiar dacă până la eveniment mai sunt mai bine de 2 luni de zile.

Organizatorii așteaptă de la concurenți să trimită 2 piese, până pe 15 august 2015, la adresa de email [email protected] urmând ca juriul să aleagă piesa cu care se va prezenta în concurs fiecare copil. Măsura a fost luată pentru a evita situații neplăcute în care mai mulți concurenți ai unei categorii vin cu aceeași piesă în concurs.

Premiile pregătite de organizatori sunt pe măsura evenimentului: peste 10.000 lei vor fi distribuiți către câștigători. De asemenea, vor fi oferite diplome și cupe!

Nu în ultimul rând, fiecare concurent va primi un poster, un CD cu poze din momentul interpretării precum și un DVD cu interpretarea din concurs.

Festivalul va fi filmat cu 4 camere și va fi transmis în direct pe internet.

De remarcat este faptul că niciun copil al Asociației Culturale ”VIVA ALLEGRIA” Piatra-Neamț nu va putea participa în concurs din motive obiective. Aceștia vor susține doar momente artistice în cadrul Festivalului. 

Mai multe detalii şi regulamentul se găsesc pe site-ul www.festivalallegria.wordpress.com

afis allegria

 

Articolul anterior

Centru de Permanență în cartierul Văleni din Piatra-Neamț

Articolul următor

Începe MedievArtFest 2015! Poftiți la Zilele Cetății Neamțului!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *