ISSN 2457 - 3973

Cătălin Drăgușanu, tras pe dreapta din cursa pentru Primăria Piatra Neamț?

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, că a avut discuții cu cei din conducerea ALDE referitoare la posibile candidaturi comune la alegerile locale, dar a precizat că nu s-a conturat o soluție.

“Noi am am ai avut discuții cu ALDE, recunosc, mai multe discuții, suntem destul de aproape de a contura o soluție comună, nu e finalizată discuția”, a declarat Liviu Dragnea.

Negocierile dintre PSD și ALDE nu sunt o noutate. Se vorbește că pentru ALDE miza o reprezintă primăriile de la trei sectoare din București unde partidul lui Tăriceanu vrea să aibă candidați proprii, susținuți și de PSD.

Dacă între cele două partide va exista un protocol, la fiecare primărie va fi un candidat unic.

În județul Neamț, miza o reprezintă Primăria Piatra Neamț acolo unde, oficial, cele două partide au deja candidați.

PSD l-a anunțat pe deputatul Liviu Harbuz în timp ce ALDE l-a confirmat pe deputatul Cătălin Drăgușanu. Însă, în final ar putea rămâne un candidat în condițiile în care ambii împart practic aceeași zonă electorală, deci își diminuează șansele unul altuia.

Prima șansă de a rămâne în cursa electorală, din motive evidente (financiare, portofoliu, echipă), o are Liviu Harbuz. Decizia, dacă se va ajunge aici, va fi luată la nivel de lideri județeni, cu acordul centrului. În contra-partidă, Cătălin Drăgușanu ar putea primi o poziție eligibilă pe lista comună la parlamentare. Însă cât de eligibilă este această lista încât să îi includă și pe liderii organizației, și pe președinții organizației de tineret și femei, și pe partenerii de alianță?

Articolul anterior

Petrecere în alb și roșu la Roznov

Articolul următor

Liviu Harbuz: Primăvara sufletelor noastre este nemuritoare!

3 Commentarii

  • iata unde duc aliantele politice.dar sa nu ne mai miram oricum dragusanu sustinea ca in situatia in care psd il desemneaza pe munteanu el se retrage ,il sustine si chiar ii face campanie electorala.asta e dragusanu,baiat disciplinat,nu chiuleste de la ore dar nu este intotdeauna orientat politic adica nu e animal politic ci de prada.sunt sigur ca harbuz nu da doi bani pe sustinerea lui dragusanu fiindca stie ca acesta nu are voturi in spate.si iosub aduce singur voturi mai multe decat dragusanu pe forte proprii.nu cred ca tariceanu obtine candidatura pentru p. neamt.

    • NORMAL ! PSD monteaza UN HOT BATRAN (70 ani) pentru continuitate !?

  • Stimate “Anonim” treaba sta in felul urmator: referitor la sustinerea mea pentru domnul Munteanu am solicitat si s-a publicat un drept la replica (http://www.ziarpiatraneamt.ro/catalin-dragusanu-ar-fi-dispus-sa-renunte-la-candidatura-de-la-primaria-piatra-neamt-in-favoarea-lui-ioan-munteanu-de-la-psd); eu nu voi renunta la candidatura, prin urmare nu ma intereseaza “cati bani” da domnul Harbuz pe sustinerea mea, s-ar putea sa fie tocmai invers, PSD sa sustina candidatul ALDE.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *