ISSN 2457 - 3973

Ce-am avut şi ce-am pierdut! Marian Enache, deputat de Neamţ, a demisionat din UNPR!

Deputatul Marian Enache anunþã cã a demisionat din UNPR, urmând sã îşi desfãşoare activitatea ca independent. Într-o informare transmisã Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, Marian Enache precizează cã a demisionat din UNPR începând cu data de 25 martie.

Marian Enache a fost ales deputat pe colegiul 8 Valea Muntelui. După acel moment şi până astăzi, foarte puţine lucruri s-au mai auzit, în Neamţ, despre acesta. Din nefericire, nu este singura situaţie în Neamţ.

Articolul anterior

Ionel Ciubotaru a fost trimis în concediu forţat pentru 2 luni

Articolul următor

A început lucrarea la magistrala ApaServ! În câteva ore rămânem fără apă!

Un comentariu

  • este unul dintre cei mai mari mincinosi pe care i-am cunoscut dupa revolutie.dupa depunerea candidaturii pentru deputati s-a prezentat ca nepot al fostului primar enache de la bozieni.vazand ca vine pe filiera tarata tot din bozieni am apreciat ca asa o fi.m-am deplasat in comunele pangarati si tarcau si l-am prezentat ca fiind un om serios care v-a aljuta valea muntelui cu problemele juridice privind retrocedarile.a promis ca atunci cand v-a fi deputat v-a infiinta la bicaz un club al juristilor si gratuit v-a acorda consultanta juridica si chiar reprezentare in instanta prin marii avocati si prieteni pe care ii are la bucuresti.dupa ce a fost validat ca parlamentar s-a dat ocupat si printr-o fatuca care umbla cu el pe la neamt mi-a transmis ca o sa ma caute el sa infiintam clubul.inafara ca a mai venit in primul an la praznice,hramuri si alte bairamuri din colegiu lui nu a facut nimic.normal indemnizatia si alte cheltuieli ar trebui sa le restitue deoarece au fost obtinute prin nemunca.stiam ca bucurestenii sunt neseriosi dar nici chiar asa.ca sa nu fie luat la intrbari la conferinta extraordinara unpr din 26.03.2015 si-a depus demisia din unpr pe 25.03.2016.un gest rusinos care arata adevaratul caracter al acestui “dulau politic”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *