ISSN 2457 - 3973

Cea mai scumpă mașină de la Târgul Auto din Piatra-Neamț face cât 3 apartamente!

Joi a debutat pe platoul de la Curtea Domnească o nouă ediție a Târgului Auto de la Piatra-Neamț, eveniment organizat în cadrul Zilelor Orașului (Piatra Fest).

Toată zona este ocupată de mașini pentru toate gusturile și (aproape) pentru toate buzunarele. De la câteva mii de euro la câteva zeci de mii de euro, mașinile (autoturisme, camionete, dube) sunt de de la cei mai importanți producători și importatori din România.

De departe, cea mai scumpă mașină este un Mercedes CLS 400d 4Matic Coupe. Varianta expusă la Târg costă 101.170 euro cu TVA inclus, preț care include reducerea de peste 5.000 de euro. Ca o comparație, prețul acestui autoturism este cam cât 3 apartamente dintr-o zonă medie a municipiului Piatra-Neamț. Cât privește reducerea de 5.000 de euro, aceasta face aproape cât Logan-ul expus la același târg, la prețul de puțin peste 6.000 euro.

La Curtea Domnească mai puteți vedea și un autoturism 100% electric. Cei de la Renault au venit cu marca ”Zoe” la prețul de 19.459 euro. Având în vedere că și Piatra-Neamț este pe harta orașelor cu stații de încărcare electrice pentru autoturisme, poate fi o opțiune.

Noua Skoda Scala este unul dintre pionii de rezistență a celor de la Cybernet Auto Center. Peste câteva zile, pietrenii ar putea avea o mare surpriză din partea firmei care intenționează să aducă o mașină de curse din Raliul României.

Cybernet prezintă publicului și alte modele Skoda și Audi, cu prețuri variate în funcții de modele și opțiunile acestora.

La Târgul Auto de la Piatra-Neamț sunt prezente și alte mărci auto, fiind acordate și reduceri importante la anumite modele.

Vă prezentăm câteva fotografii de la acest eveniment care se va încheia la mijlocul săptămânii viitoare.

Articolul anterior

Unde-ți lași copilul în vacanță? Vino cu el la Happy Vibes Piatra-Neamț! O vacanță de poveste!

Articolul următor

O nouă gafă: a încurcat CEx-ul cu sexul! ”Eu credeam că în acest sex…”, a spus Viorica Dăncilă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *