ISSN 2457 - 3973

Ceahlăul = faliment! Stadionul a rămas fără apă, gaze și curent electric! Angajații au primit preavize!

FC Ceahlăul S.A., societate care deține licența clubului de fotbal, se pregătește de faliment. Odată cu acestă procedură se încheie, în cel mai urât mod posibil, o istorie de 97 de ani de unui club care a scris și istorie frumoasă. Acum a venit vremea istoriei urâte!
Angajații societății au primit, miercuri, preavize în vederea desfacerii contractelor de muncă. Preavizele au venit chiar în ziua în care E-ON a tăiat energia electrică. Asta după ce baza sportivă a rămas fără apă și gaze naturale.
Pe gazon au început să crească ciupercile și bălăriile. Birourile sunt închise iar în complex mai găsești doar un polițist local trimis să păzează bunurile municipalității.FC Ceahlaul3
Astăzi, FC Ceahlăul era programată, în mod normal, să joace un meci oficial, de la ora 18.00, în compania celor de la Gloria Buzău. Între timp, echipa din Piatra Neamț a fost retrogradată în liga județeană pentru că nu a mai făcut deplasările la meciurile oficiale. S-a invocat lipsa banilor.
Echipa folosește baza sportivă a Primăriei în mod gratuit, în baza unui contract de asociere, aprobat de Consiliul Local. Contractul prevede performanță dar în ultimii doi ani a fost exact invers. Echipa a retrogradat din liga întâi în liga a doua iar acum direct în cea județeană.
Primarul interimar Dragoș Chitic a declarat că a numit o comisie care a început o monitorizare a situației. Acesta a spus că mai multe detalii va oferi în conferința de presă de joi.
”Vorbim de un contract între o administraţie publică şi o societate comercială. Contractul este atent monitorizat și de săptămâna trecută am dispus o comisie de monitorizare pentru verificarea modului în care este îndeplinit contractul. De ieri este prezentă echipa la stadion, vom realiza punct cu punct dacă se respectă acest contract. Va fi întocmit un raport care va fi prezentat consiliului local, cel în măsură să decidă rezilierea sau nu a contractului”, a declarat Dragoș Chitic.
 

Articolul anterior

Vineri se oprește apa în tot municipiul Piatra Neamț și la Alexandru cel Bun

Articolul următor

Conducerea ApaServ se joacă cu nervii pietrenilor! Pe banii pietrenilor! Nu se mai oprește apa vineri, ci marți!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.