ISSN 2457 - 3973

Cei 10 inculpaţi din dosarul “Cocaină pentru VIP-uri”, arestaţi preventiv 30 zile! Cocaină, ecstasy, cannabis….

Cei 10 incupaţi din dosarul “Cocaină pentru VIP-uri” din Piatra-Neamţ au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.

Între aceştia se află şi administratorii pub-urilor Chaplins şi Jazz City Cafe, pentru care procurorii DIICOT Neamţ au reţinut şi acuzaţia de punere la dispoziție a unui imobil pentru consumul ilicit de droguri.

Mandatele de arestare pot fi contestate cu apel de către cei 10 inculpaţi.

Aceştia sunt Paul Orlando Bumberică, Constantin Claudiu Enea, Mihai Pavel, Ştefan Gabăr, Ciprian Motoi, Nicolae Florin Rusu, Ioan Stan, Alin Alexandru Chiuariu, Constantin Cuejdianu şi Valentin Cristian Dobrea – ultimii doi fiind administratorii celor două pub-uri.

Procurorii şi poliţiştii DIICOT au efectuat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, 14 percheziții domiciliare și 2 acțiuni de prindere în flagrant (la cele două pub-uri) în municipiului Piatra-Neamț, în urma cărora au fost ridicate aproximativ 10 grame de substanță vegetală de culoare verde-olive, aproximativ 60 de grame de cocaină, 48 de comprimate ecstasy, sumele de 3.850 de lei, 4.700 de euro, 640 de lire turcești și 2.000 de forinți, un dispozitiv de mărunțit de tip grinder, un cântar electronic, o pipă cu urme vegetale și o macetă.

La audierile de la sediul DIICOT Neamţ au fost aduse 40 de persoane, unele dintre ele având calitatea de martor în dosar.

În cauză s-a reținut faptul că, începând cu luna ianuarie 2021, inculpații au procurat și comercializat droguri de risc și de mare risc, în municipiul Piatra Neamț, către diverși consumatori, dar și în cadrul unor petreceri private organizate în locații cu circuit închis.

Dosarul este însă abia la început şi există şanse mari să apară surprize pentru public.

Vom reveni!

Articolul anterior

Dosarul “Droguri pentru VIP-uri din Piatra-Neamț”: au fost reținute 10 persoane!

Articolul următor

Incidenţa COVID pe fiecare localitate din Neamţ (marţi – 20 aprilie 2021)

Un comentariu

  • Sunt nume cu greutate care nu vor apare in aceste informari Diicot ,pentru ca la momentul oportun nu trebuie sa apara!
    In rest,mult fum si miros intepator

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *