ISSN 2457 - 3973

Cinci mii de liberali nemțeni, prezenți la întâlnirea cu Rareș Bogdan și Ludovic Orban

PNL Neamț a reușit, joi, o lovitură de imagine în fața adversarilor politici dar a transmis totodată și un mesaj de forță și unitate către membrii și simpatizanții săi.

Peste 5.000 de liberali din tot județul Neamț au umplut la refuz Sala Polivalentă din Piatra-Neamț pentru a participa la lansarea candidaților pentru alegerile europarlamentare. A fost chiar un moment tensionat atunci când ISU Neamț a fost pe punctul să oprească accesul persoanelor în sală, având în vedere că era deja plină ochi!

Echipa strânsă în jurul președintelui PNL Neamț, deputatul Mugur Cozmanciuc, ar fi putut strânge cu lejeritate chiar și 10.000 de membri și simpatizanți. Singura opreliște a fost cea a capacității Sălii Polivalente. Cele 4.000 de scaune au fost ocupate în totalitate, la fel ca și cele câteva sute amplasate pe teren. Cel puțin 200 de oameni nu au mai apucat niciun loc și au asistat în picioare la discursurile liderilor locali, regionali și naționali ai PNL.

Au fost prezenți la Piatra-Neamț președinții filialelor PNL din județele Moldovei dar și Rareș Bogdan, Cristi Bușoi, Mihai Țurcanu și Vasile Blaga – toți candidați la alegerile din 26 mai. Aceștia au venit direct de la Sibiu, alături de președintele PNL, Ludovic Orban, unde participaseră la întâlniri cu liderii europeni prezenți la summit.

Mesajul transmis la unison a fost de participare la votul din 26 mai, atât la alegerile europarlamentare cât și la referendum.

Articolul anterior

Nicu Chirilă: ”Presiuni exercitate de Prefectură pentru demiterea mea!”

Articolul următor

Po(z)na zilei! PSD Neamț salută Europa din … coșul de gunoi

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *