ISSN 2457 - 3973

Cinci persoane din Vânători-Neamţ, reţinute de poliţişti în urma unui conflict cu bâte

Joi – 25 mai, în jurul orei 21:30, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț, au fost sesizate cu privire la faptul că, într-un cartier, din Vânători-Neamț are loc un conflict între mai multe persoane.

La fața locului au fost direcționate echipaje din cadrul Poliției orașului Târgu-Neamț, Secției de Poliție Rurală Târgu-Neamț și jandarmi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Neamț care au procedat la aplanarea conflictului și conducerea la sediul unității de poliție, pentru audieri, a persoanelor implicate în acest conflict.

„Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat că, la data de 25 mai a.c., în jurul orei 21:00, în localitatea Vânători-Neamț, pe fondul unui conflict generat de o sumă de bani, un tânăr de 25 de ani, folosindu-se de un obiect contondent, ar fi exercitat acte de violență asupra unui alt tânăr de 22 de ani. Ulterior, în conflict intervenit și alte patru persoane, cu vârste cuprinse între 25 și 37 de ani, din Vânători-Neamț și Târgu-Neamț”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

În urma probatoriului administrat, față de cele 5 persoane a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore, fiind efectuate cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de încăierare.

Articolul anterior

Autorul incendieriii autoturismului de la Girov a fost arestat preventiv

Articolul următor

Gest rar făcut de doi poliţişti din Neamţ, după ce au văzut un autocar cu copii din Târgu-Neamţ tras pe dreapta

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular