ISSN 2457 - 3973

Cine sunt beizadelele care au violat-o pe tânăra din Roznov?! Un fiu de poliţist şi un slujitor al Domnului!

Indivizii care au violat o tânără de 18 ani, din Roznov, în noaptea de sâmbătă spre duminică, ar fi premeditat totul.

Potrivit informaţiilor din rândul anchetatorilor, violatorii în vârstă de 17 respectiv 26 ani au pus la cale un plan exact în urma căreia să o siluiască pe fată. Oamenii din Roznov o cunosc pe victimă ca fiind o fată liniştită, ceea ce ridică suspiciuni cu privire la anturajul pe care şi l-a ales în seara aceea.

Pe de altă parte, cei doi sunt cunoscuţi ai localurilor de noapte unde în week-end-uri îşi făceau de cap. Unul dintre ei este fiului unui poliţist dar este greu de crezut că tatăl are vreo vină, în afară de aceea de a-l fi ţinut din scurt mai bine. Familia este un respectabilă în Roznov şi de duminică, omul abia mai scoate capul în lume. Tânărul de 17 ani adopta o atitudine sfidătoare şi arogantă puse pe seama uniformei tatălui său.

Celălalt individ care a violat-o pe fată este nici mai mult nici mai puţin decât un slujitor al Domnului. Mai exact este dascăl la o biserică din Roznov dar nu se dă în lături să se ”împărtăşească” prin localurile de noapte din oraş. După ce tatăl său a murit într-un accident a încasat asigurarea de viaţă şi cu banii ”şi-a tras” un BMW seria 5 cu care ieşea cu gaşca la agăţat.

Acum, cei doi riscă ani grei de puşcărie pentru că au violat-o pe fată. Se pare că aceştia i-ar fi pus droguri în băutură tinerei pentru a o seda. Anchetatorii au prelevat probe şi aşteaptă rezultatele de laborator pentru a constata dacă suspiciunile se confirmă.

Şmecherul cu BMW împreună cu fiul poliţistului şi un alt tânăr au petrecut într-un local unde au consumat băuturi alcoolice. Târziu în noapte s-au oferit să le conducă pe fete acasă însă pe câmp au oprit maşina şi au dat-o jos pe o tânără de 18 ani. Cealaltă fată şi cu un alt băiat au rămas în maşină în timp ce ceilalţi doi au profitat de starea de semi-conştienţă a tinerei şi au violat-o. Mai târziu, când fata şi-a revenit a sunat la 112 şi a reclamat violul iar autorii au fost arestaţi. Aceştia susțin că “este o înscenare a Poliției Roznov” dar probele împotriva lor par a fi suficient de clare.

  Articolul anterior

  E groasă rău la Tîrgu Neamţ! Se ia apa o zi întreagă în tot oraşul!

  Articolul următor

  Ana Monda intră în ”arena cu lei”! Candidează la funcţia de primar de Piatra Neamţ!

  8 Commentarii

  • faceti articole care nu vi le asumati. luati si intrebati mai multe persoane si lasati acuzatiile , cuvintele sunt usor de aruncat atunci cand nu iti pasa!

   • Domnule/doamna “Anonim”. Ceea ce am scris sunt tocmai cele povestite de cei care ii cunosc pe cei doi. Dar asteptam cu interes sa nu spuneti d-voastra adevarul! Asteptam!

  • un copil bun nu are ce cauta mai ales la 17 ani ,noaptea,prin cluburi,la baut….nu exista nicio scuza….ii sar mucosii in aparare,dar cam degeaba….el iesea de mic (13-14)la baut in diferite localuri din Roznov….asa ca….fiecare plateste pt. ceea ce face

  • Cel de 26 de ani este dascăl la o biserică din loc. Ştefan cel mare sat Duşeşti, nu din Roznov iar duminică a fost reținut de polițiști chiar în timpul slujbei.

  • Fratilor sau distrus cateva vietii si a fetei asa zisa violata si a baietilor ce invata ei in puscarie 10 ani?…viata lor a fost distrusa pot ajunge la adevarate fapte….80 lasuta din puscariasi se razbuna poate au gresit poate se pot impaca dar sa nu uitam ca si fetele fac in ciuda barbatilor….ea de ce a baut? A batut o cineva? Ia rupt hainele de pe ea unde sant urmele de violenta? Poate vrea numai banii sau o alta razbunare de copii fara minte……pacat de ei toti si de rusinea care o au parintii din cauza copiilor….

  • Voi astia presa.ati rupt ………stiti voi ca ia pus droguri in bautura…..si …ca el sia luat bmw….din bani de la asigurare….ce draq…poate aia a facut anumea…sa zica ca e viol…sa scoata vreo doi bani de la baetii dar ia ce cauta la ora aia pe afara ma rog?? Si nu va mai inventati numai prostii..

  • fiecare spune vai ce baieti buni ,,nu zic k nu sunt baieti buni dar bautura duce la inconstienta …asa ca fapta se rasplateste

  • ???

  Lasă un comentariu

  Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

  Cel mai popular