• 5 martie 2021

ISSN 2457 - 3973

Cioloș, Dragnea, Gorghiu, Tăriceanu, Băsescu și Nicușor Dan sunt chemați să își asume Unirea ca proiect de țară!

Dacian Cioloș, Liviu Dragnea, Alina Gorghiu, Călin Popescu-Tăriceanu, Traian Băsescu și Nicușor Dan sunt chemați de unioniștii din stradă să își asume Unirea ca proiect de țară.

Termenul-limită pentru un răspuns din partea liderilor principalelor formațiuni politice din România anunțat de unioniști, este duminică, ora 14:00. Manifestanții care au ridicat baricadă la Piața Universității din București precizează că vor rămâne în stradă până când premierul României și reprezentanții partidelor politice își vor asuma clar că vor susține o Declarație de unire cu Republica Moldova, adoptată de Parlamentul României și că vor trata Unirea ca proiect de țară cu toți pașii concreți aferenți acestui proiect național.

„Ne-am săturat ca Unirea să fie tratată demagogic și să fie folosită în campaniile electorale. Vrem fapte, nu vorbe! În Republica Moldova va avea loc un referendum pentru Unire în anul 2018 și viitorul Parlament al României trebuie să vină în întâmpinarea acestei consultări publice prin adoptarea Declarației pentru Unire”, a declarat George Simion, președintele Platformei Unioniste Acțiunea 2012.

20.000 de oameni au ieșit sâmbătă în stradă la marșul „Luptă pentru Basarabia” pentru a cere ca Unirea să fie proiectul de țară al României.

Articolul anterior

ISU ”Petrodava” Neamț angajează 4 ofițeri din sursă externă! Uite condițiile pentru concurs!

Articolul următor

Record negativ!!! Vineri au fost reținute 37 de permise de polițiștii rutieri!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *