ISSN 2457 - 3973

Ciprian Şerban: „Criminali! Un guvern de criminali!”

„Criminali! Un guvern de criminali!” – a fost reacţia deputatului Ciprian Şerban, după tragedia de la Constanţa.
„Din 2019, de când v-ați văzut stăpâni pe destinele românilor, ucideți! În fiecare zi ucideți sute de români! Prima dată poți spune că a fost un accident nefericit. A doua oară, poți spune că ai avut un manager de spital nepotrivit! Dar, când se întâmplă în mod repetat, singura explicație este că după distrugerea economiei, următoarea voastră țintă este uciderea în masă a românilor! Piatra Neamț, Spitalul de Psihiatrie Socola, Matei Balș și, acum, Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. 12 incendii, zeci de morți, răniți, familii distruse”, a subliniat parlamentarul nemţean.
Ciprian Şerban consideră că aceasta este bătaia de joc a guvernării de dreapta formată din PNL, USR PLUS, UDMR!
„Aruncați, inconștienți, cu vorbe goale, care nu ajută cu nimic oamenii care suferă! Doamne, odihnește-i pe cei morți atât de tragic! Doamne, dă-ne putere să ne scuturăm de jugul liberal!”, a mai spus Ciprian Şerban.

Articolul anterior

FOTO/VIDEO Iată cum s-a produs accidentul de la Girov în care a fost implicată ambulanţa

Articolul următor

Scenariul după care funcționează școlile din Neamț, în perioada 4-8 octombrie 2021

Un comentariu

  • Domnule ales, mai ușor cu acuzațiile! Actualii guvernanți sunt făcuți fix din același aluat ca și guvernantii de acum câțiva ani.
    Actualii guvernanți vă au (sau ar trebui să vă aibă) pe dumneavoastră, parlamentarii, în coastă. Nu știu dacă înțelegeți expresia.
    În afară de a sta la pândă la vânătoarea de erori care ucid, de a cânta „cucurigu” pe net, ce altceva ați făcut pentru alegătorii care, iată, din nou, cad victime statului corupt, incompetent și fudul pe care îl reprezentați în Parlament.
    Puteți sa nu răspundeți, pentru că știm.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *