ISSN 2457 - 3973

Ciprian Şerban (vicepreşedinte Camera Deputaţilor): „Măsuri PSD pentru sprijinirea salariaților cu venituri mici”

PSD a luat noi măsri pentru sprijinirea salariaților cu venituri mici, a declarat, astăzi, deputatul PSD Neamţ Ciprian Şerban (vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor).
O nouă măsură propusă de PSD în programul „Sprijin pentru România”, aprobată în ședința Executivului de astăzi, va intra în vigoare pentru a-i sprijini pe salariații cu cele mai mici venituri în fața creșterii prețurilor. Angajatorii sunt stimulați, prin această măsură, să ofere salarii mai mari propriilor angajați, prin scutirea de impozit pe cei 200 de lei acordați în plus peste salariul minim”, a subliniat deputatul Ciprian Şerban.
Parlamentarul social-democrat a adăugat că majorarea voluntară nu pune presiune pe angajatori, fiind o măsură bună și pentru angajați, dar și pentru angajatorii care vor să-și păstreze forța de muncă.
„Măsura vizează în primul rând angajații din mediul privat, unde sunt cei mai mulți salariați încadrați la salariul minim. Deși nu compensează în totalitate creșterile de prețuri din ultima perioadă, măsura este un ajutor direcționat către cei mai vulnerabili salariați care resimt cel mai greu inflația, diminuându-i impactul negativ”, a mai spus vicepreşedintele Camerei Deputaţilor, Ciprian Şerban.

Articolul anterior

Descinderi în Neamţ la un tânăr care vindea gadgeturi falsificate

Articolul următor

Deputatul Cozmanciuc: Guvernul liberal a aprobat într-o lună cele mai multe măsuri din Programul „Sprijin pentru România”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.