ISSN 2457 - 3973

Circulație fluidizată cu semaforul de la Unic

Contestat la început atât de şoferi cât şi de pietoni, semaforul din fața magazinului Unic a început să îşi arate eficiența.

Traficul rutier s-a fluidizat considerabil în zonă, pietonii nu mai fac slalom printre maşini iar şoferii nu mai înjură printre dinți că la fiecare două secunde, un om trece strada.

Au încercat unii şi alții să întoarcă subiectul pe toate părțile, doar – doar o ieşi cineva sau ceva rău. Degeaba!

Ar fi o singură mențiune de făcut. Poate nu ar fi rău ca trecerea de pietoni din celălalt capăt al străzii, spre sensul giratoriu către Orhei, să fie desființată. Nu de alta dar treci bucuros pe culoarea verde a semaforului şi dai peste problema inițială la 50 de metri distanță.

Articolul anterior

Sondajele dau fiori liderilor PNL Neamț?!

Articolul următor

Sute de pomi de Crăciun, confiscaţi în Bicazu Ardelean şi Dămuc

2 Commentarii

  • Cand se face rosu la semaforul asta se blocheaza tot sensul giratoriu. Asa ca problema nu e rezolvata. Era mai bine sa fie desfiintate ambele treceri de pietoni si sa fie facuta una la mijlocul distantei dintre cele 2 treceri. Si la asta noua pus semaforul si toata lumea era multumita.

  • Cu semafoare s-ar rezolva problema si pe G-ral Dascalescu la tote trecerile de pietoni unde s-au montat limitatoare de viteza si toate masinile trebuie sa opreasca chiar daca pietonii trec de cateva ori pe zi.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular