ISSN 2457 - 3973

Clarificări privind turnarea asfaltului pe Bulevardul Traian

Având în vedere apariția în spațiul public a unor imagini cu turnarea stratului intermediar de asfalt ieri, pe Bulevardul Traian, venim cu o serie de precizări.

Responsabilitatea modului de execuție a lucrărilor este în totalitate a constructorului.

„Am solicitat dirigintelui de șantier, proiectantului și constructorului o expertiză care să verifice calitatea lucrării pe porțiunea de drum care a fost asfaltată ieri în condiții meteo nefavorabile. Nu am solicitat niciodată unui constructor lucrări grăbite și superficiale. Și nu accept vreun compromis sau rabat de la calitatea vreunei lucrări. Atrag atenția tuturor că pentru lucrarea efectuată constructorul oferă prin contract o garanție de 5 ani.” a declarat primarul Andrei Carabelea.

Mâine, 6 iunie, în cursul după-amiezii, constructorul va efectua pe sectorul surprins de ploaie (Bulevardul Traian, între pozițiile kilometrice km 0+050 – km 0+080) o verificare a calității tronsonului executat, prin prelevarea a două probe (carote) care vor fi analizate de laboratorul autorizat al antreprenorului și de un laborator independent. Rezultatele analizelor vor fi făcute publice, iar în cazul în care în urma analizelor va rezulta că lucrarea pe porțiunea respectivă de drum nu este conformă, refacerea acesteia se va face de către constructor, pe cheltuiala acestuia.

Articolul anterior

Aţi văzut-o? Tânără din Neamţ, dată dispărută de familie!

Articolul următor

Întrerupere temporară furnizare apă la mai multe blocuri de pe B-dul Dacia din Piatra-Neamț

Un comentariu

  • Pana acum nu ai avut timp de clarificari. Esti ridicol. Drum bun pe trotineta !

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular