ISSN 2457 - 3973

Clubul „Sakki International Karate-Do” Piatra-Neamţ, rezultate merituorii la Cupa Hara

Clubul „Sakki International Karate-Do” Piatra-Neamţ se întoarce cu rezultate merituorii de la Cupa Hara, desfăşurată, la finalul săptămânii trecute, la Sighişoara.

Antrenorul şi conducătorul clubului, Dan Aanicăi, a declarat că la startul competiţiei s-au aliniat 530 de sportivi din 36 de cluburi.

„Clubul Sakki International a participat cu 7 sportivi: echipa de kata Miron Livia, Farcaş Măriuca si Bordeianu Emma au luat aurul din 12 echipe, Tuduran Gabriela loc 3 kumite indivudal din 36 de sportivi, Miron Livia loc 1 kata ind si loc 3 la kumite individual, Bordeianu Emma loc 2 kumite individual şi loc 3 kata individual, Farcaş Măriuca loc 2 kata individual. Popovici iulian, Fotea Rareş şi Huma Alexandru au avut o evoluţie destul de bună dar nu au urcat pe podium, de această dată! Vreau să felicit tot lotul care a participat la această competiţie, vreau să mulţumesc părinţilor pentru susţinere şi pentru că sunt alături de noi! Bravo, dragii mei copii, felicitări şi, pentru următoarea competitie, trebuie să ne pregătim şi mai mult”, a declarat antrenorul şi conducătorul clubului, Dan Aanicăi.

Articolul anterior

Informare privind acțiunile de fluidizare a traficului din Piatra-Neamț  

Articolul următor

Iată hărţile cu noile trasee pentru transportul public din Piatra-Neamţ

Un comentariu

  • Felicitări antrenorului și sportivilor! Ca de obicei, Clubul Sporiv Sakki, a dus numele județului în țară și în străinătate! Succes mai departe, în Competițiile viitoare, naționale și internaționale! 👏

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular