ISSN 2457 - 3973

COD PORTOCALIU de vijelii pentru zona Piatra-Neamț! COD ROȘU pentru restul județului Neamț!

Meteorologiii au emis pentru zona Piatra-Neamț un COD PORTOCALIU de vijelii valabil vineri seara. Sunt vizate localitățile Piatra-Neamț, Roznov, Borlești, Piatra Șoimului, Săvinești, Dumbrava Roșie, Zănești, Rediu, Cândești, Costișa, Tazlău. De asemenea, este vizată zona Târgu Neamț cu localitățile Târgu Neamț, Vânători-Neamț, Pipirig, Răucești, Brusturi.

În aceste localități se vor semnala: averse torențiale ce vor cumula 35…45 l/mp, frecvente descărcări electrice, vijelie, grindină de dimensiuni mici și posibil medii dimensiuni.

Pentru cea mai parte parte a județului Neamț (zona Roman) se menține avertizarea COD ROȘU de vijelii.

Newsallert.ro vă va ține la curent cu toate problemele apărute în urma acestor fenomene meteorologice periculoase și totodată cere autorităților abilitate să comunice IMEDIAT orice problemă care apare pentru ca cititorii să fie informați la timp.

La ultima avertizare de COD PORTOCALIU pentru zona Piatra-Neamț. singurii care au comunicat corect și imediat au fost primarul Dragoș Chitic și reprezentanții ISU Neamț. Prefectul Daniela Soroceanu și președintele CJ Neamț, Ionel Arsene, nu au ieșit pe teren în zonele cu probleme. În schimb au criticat, nejustificat, administrația locală, pe care a dat vina că nu s-a implicat pentru prevenirea inundațiilor.

Adevărul despre această situație l-a spus vineri primarul Dragoș Chitic și îl puteți citi aici

 

Read Previous

Arsene, bătut cu propriile arme de primarul Chitic

Read Next

Presiuni instituționale pentru emiterea unui aviz ante-datat la o lucrare hidrotehnică de 14 milioane euro recepționată

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *