ISSN 2457 - 3973

Comandantul Jandarmeriei Neamț s-a pensionat!

Vineri, 8 ianuarie a fost ultima zi în care colonelul Sorin Gherman a condus Inspectoratul Județean de Jandarmi Neamț.
Cel care timp de 11 ani a îndeplinit funcţia de inspector şef la IJJ Neamț a ajuns la momentul mult aşteptat al pensionării – trecerea în rezervă. Ofiţer emblematic, cu o activitate meritorie în instituţia oamenilor de arme, Sorin Gherman s-a pensionat după 29 de ani de activitate în sistemul militar.
În primii trei ani de carieră a fost comandant de pluton la Unitatea Specială de Jandarmi din București iar din 1990 până în 1998 a deținut funcția de locțiitor de comandant al Detașamentului de Jandarmi Neamţ. În perioada 1998-2002 a îndeplinit atribuțiile de ofițer specialist, în anul 2002 a devenit șeful statului major iar din 2004 și până în prezent a fost la comanda Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Neamţ.gherman2

”Pentru noi, cei care am avut onoarea de a ne desfăşura activitatea alături de domnul colonel Sorin Gherman, suntem conştienţi că ne va lipsi şi, cu siguranţă, vom resimţi aceasta atunci când vom avea nevoie de experienţa dumnealui. Chiar dacă nimeni nu este de neînlocuit, cel care ne-a fost lider peste un deceniu, va rămâne mereu în inimile noaste ca un adevărat profesionist, care nu şi-a trădat niciodată echipa şi şi-a asumat riscuri alături de ea, a ştiut să–şi atragă respectul subordonaţilor nu prin autoritatea conferită de funcţie ci prin firea deschisă”, au spus foștii subordonați ai colonelului Sorin Gherman.

Articolul anterior

Eternul Mihai Eminescu, inconfundabilul Dorel Vișan! Duminică, la Piatra Neamț!

Articolul următor

Prima dezbatere a bugetului municipiului Piatra Neamț pe 2016

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular