ISSN 2457 - 3973

Compania MOL admite că şoferii au alimentat cu apă la staţia din Roman şi analizează măsuri de suport şi compensare

Compania MOL România admite că şoferii au alimentat cu apă în loc de carburant, în seara zilei de 4 octombrie, la staţia din municipiul Roman.

Agenţia de PR a companiei a precizat, în cadrul unui punct de vedere trimis Newsallert.ro, că a fost „o situaţie punctuală excepţională care a apărut ca urmare a unei intervenții programate de calibrare a rezervorului”.

„Am intervenit prompt pentru remedierea situației. Suntem în contact direct cu cei care au făcut deja o sesizare către departamentul nostru de relații clienți și analizăm ce măsuri de suport și compensare sunt potrivite pentru fiecare caz în parte. Îi încurajăm pe această cale pe cei care încă nu ne-au contactat, însă care au alimentat în seara zilei de 4 octombrie în stația din Roman, să ia legătura cu noi”, a precizat Compania MOL România, prin intermediul agenţiei de PR.

Reamintim că mai mulţi şoferi au avut surpriza neplăcută să alimenteze autoturismele cu apă în loc de carburant, la staţia din municipiul Roman.

Pentru că maşinile nu au mai pornit, oamenii au fost nevoiţi să solicite auto-platforme pentru a le transporta la service.

Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Neamţ a sistat temporar activitatea staţiei de carburanţi şi a declanşat o anchetă.

Articolul anterior

Explicații despre modul de funcționare la acest moment a semaforizării pe tronsonul Strada Dimitrie Leonida – Bulevardul 9 Mai    

Articolul următor

O şoferiţă beată a comis un accident rutier pe „varianta” din Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular