NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

Compania Nord-Arin din Pângăraţi, vizitată de ministrul Mediului şi echipa PNL Neamţ condusă de George Lazăr

Una dintre companiile pe care ministrul Mediului, Apelor şi Pădurilor, Mircea Fechet, le-a vizitat alături de echipa PNL Neamţ este Nord-Arin Pângăraţi.
Fondată în 1993 de către Viorel Cretu, care a preluat ștafeta de la tatăl său, această afacere cu tradiție în domeniul producţiei de mobilă a fost dusă la un alt nivel prin angajamentul și viziunea antreprenorului.
„Ca un brand de tradiție și succes exportând peste granițe, Nord Arin reprezintă un model pentru antreprenoriatul local. Ne mândrim să sprijinim astfel de afaceri locale care nu doar își mențin tradiția, ci și evoluează și contribuie la creșterea economică durabilă a județului nostru. În calitate de președinte al PNL Neamț, reafirm angajamentul pentru sprijinirea afacerilor locale și promovarea unei creșteri economice durabile în județul nostru. Felicitări, Viorel Crețu pentru brandul creat, pentru implicarea ta în antreprenoriatul autohton și pentru modelul pe care îl oferi și altora!”, a declarat preşedintele PNL Neamţ, secretarul de stat George Lazăr.
Peste 70% din cifra de afaceri a companiei Nord Arin o generează exporturile către UE și SUA.
Cu peste 160 de angajați dedicați, Nord Arin se remarcă prin inovație și sustenabilitate în producția de mobilier de înaltă calitate.
Prin tehnologii moderne și abordări responsabile, Nord Arin promovează o viziune durabilă în industrie.

Articolul anterior

O casă din Neamţ a fost distrusă în urma unui incendiu izbucnit de la o lumânare

Articolul următor

Accident cu victimă în Piatra-Neamţ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *