ISSN 2457 - 3973

Comunicat de presă Primăria Piatra Neamț

Primarul Dragoș Chitic participă astăzi, la Iași,  la o întâlnire cu premierul României – Dacian Cioloș și vicepremierii Vasile Dâncu și Costin Borc. Din componența delegației guvernamentale mai fac parte cancelarul Dragoș Tudorache, ministrul pentru Consultare Publică și Dialog Civic, Violeta Alexandru, ministrul Fondurilor Europene, Aura Răducu, și ministrul Agriculturii, Achim Irimescu.

Regiunea nord-est este reprezentată la această întâlnire de trei primari de municipii: primarul municipiului Botoșani, primarul municipiului Vaslui și primarul municipiului Piatra-Neamț.

Întâlnirea privind prioritățile în domeniul reformei administrației publice locale și provocările specifice regiunii NE a României are loc între orele 15:00 și 16:00 la sediul Instituției Prefectului Municipiului Iași.

”Ma bucur să constat deschiderea pentru dialog manifestată de premierul României și faptul că am ocazia sa prezint nevoile orașului. O bună colaborare între administrația locală și centrală va face mai eficientă activitatea primăriei și va duce la rezolvarea problemelor comunității și la dezvoltarea orașului” a declarat primarul Dragoș Chitic.

Articolul anterior

Daniel Vasiliu a demisionat din funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean

Articolul următor

Jurnalistul George Harabagiu candidează independent pentru funcția de primar al municipiului Roman! ”Ținta mea sunt romașcanii!”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular