ISSN 2457 - 3973

Concert fabulos susţinut de „Berti Barbera Big Band Boom” în a doua seară de Vacanţe Muzicale

A doua seară de Vacanţe Muzicale la Piatra-Neamţ s-a bucurat de un concert fabulos susţinut de „Berti Barbera Big Band Boom”.

Sute de pietreni au fost captivaţi de repertoriul pregătit de Berti Barbera Big Band Boom şi Bucharest Jazz Orchestra dirijată de Simona Strungaru.

O viață pentru muzică, un vis împlinit, la asta se gândește Berti Barbera când urcă pe scenă, locul în care se simte în largul lui, folosind instrumente, stiluri și nuanțe pentru a-și exprima bucuria.

Artistul este un vocalist expresiv și un percuționist intuitiv, împarte generos spațiul sonor cu toți muzicienii implicați, cu o înțelegere subtilă a interpretării, îmbinând virtuozitatea cu umorul. Prin abordarea lui, totul sună personal și plin de viață, direct către publicul pe care-l prețuiește.

Berti Barbera este licențiat al Universității Naționale de Teatru și Film și masterand în Studii Ebraice la Universitatea din București.

Unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți de jazz și blues din Romania, Berti Barbera se bucura de o bogată activitate discografică ce numără peste zace titluri dar este și gazda unor prestigioase emisiuni de televiziune și radio cu profil muzical.

Sursa foto: Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare” Neamţ

Articolul anterior

Conducerea organizaţiei PNL Piatra-Neamţ, în frunte cu Andrei Carabelea, a fost destituită!

Articolul următor

Bărbat din Neamţ, rănit cu un cuţit pe care mama sa l-a aruncat asupra lui

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular