ISSN 2457 - 3973

Conducerea ApaServ se joacă cu nervii pietrenilor! Pe banii pietrenilor! Nu se mai oprește apa vineri, ci marți!

Conducerea companiei ApaServ pare să se joace, iar, cu nervii locuitorilor din municipiul Piatra Neamț. Și asta pe banii locuitorilor municipiului Piatra Neamț.

Am primit, la orele prânzului, pe adresa redacției, un comunicat de presă în care locuitorii din Piatra Neamț erau informați, ca și cei din Alexandru cel Bun. că vineri se va opri furnizarea apei potabile sau, în cel mai bun caz, se va furniza cu presiune redusă, din cauza unor lucrări ce urmează să fie realizate în intervalul orar 08.00 – 14.00. Am publicat acest anunț în mod GRATUIT așa cum am făcut-o de fiecare dată. Asta în ciuda faptului că nimeni nu explica despre ce lucrare este vorba și care este motivul pentru care este necesară ci doar sec că se oprește apa.

Am aflat că ar fi vorba de o lucrare pentru a remedia o problemă cu care se confruntă locuitorii zonei Sarata care au apă doar câteva ore pe zi și cu presiune scăzută. Nu ne-a informat nimeni de la ApaServ, așa cum era normal, ci am aflat de la Primăria Piatra Neamț.

La trei ore după ce am făcut un serviciu în mod gratuit – acela de a publica anunțul de oprire a apei și motivele sistării – am primit un alt mail în care suntem anunțați că nu se mai oprește apa vineri ci se oprește marți și să nu mai difuzăm anunțul.

”Va rugam sa aveti amabilitatea sa nu mai  difuzati anuntul de intrerupere , pentru data de 20.05.2016, pentru ca lucrarea este in garantie si Constructorul S.C. OCIDE CONSTRUCTION a solicitatat  amanarea lucrarilor stabilite pana pe data de 24.05.2016”, se arată în anunț.

Adică înțelegem că există o lucrare efectuată și că deocamdată nu se poate umbla la ea pentru că este în garanție. Așa că, să mai aștepte cei din Sarata vreo câteva zile că doar n-or muri…

Și totuși:

  1. A fost respectat însă caietul de sarcini cu privire la această lucrare? Și cum a fost recepționată lucrarea dacă acum trebuie să se intervină?
  2. Dacă a fost respectat caietul de sarcini, cine și cum l-a întocmit ”atât de bine” dacă locuitorii zonei Sarata nu au apă?
  3. De ce se așteaptă ieșirea din garanție a lucrării pentru a fi reparată pe banii Companiei APASERV și nu pe banii constructorului?

Articolul anterior

Ceahlăul = faliment! Stadionul a rămas fără apă, gaze și curent electric! Angajații au primit preavize!

Articolul următor

Lansare cu cântec a candidaților M10 Neamț la alegerile locale

Un comentariu

  • Ce se intampla cu locuitorii din aceasta zona este o mare bataie de joc!! Am instiintat toate organismele locale (Primaria, Compania ApaServ etc) chiar si Prefectura Judetului …pentru ca Apaserv este sub tutela Consiliului Judetean (sper ca nu ma insel!?), dar ,pentru noi nu se doreste sa se rezolve aceasta problema cu care ne confruntam de circa 2 luni.
    Cu siguranta ar trebui sesizate alte organisme ale statului …Guvern, DNA…
    Ne am saturat de tot felul de motive !!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.