ISSN 2457 - 3973

Consilierii județeni PNL acuză: Ioan Păcală și Emilia Arcan, vinovați de gestionarea defectuoasă a crizei apei!

Grupul consilierilor județeni ai PNL Neamț consideră că singurul scop al ședinței extraordinare convocate de președintele Consiliului Județean, Emilia Arcan,  a fost de a mușamaliza și minimiza efectele crizei majore generate de întreruperea apei potabile, timp de patru zile, în municipiul Piatra Neamț.

Consilierii PNL apreciază că această situație a fost  insuficient gestionată de președinta Emilia Arcan, care nu a convocat în timp util comandamentul pentru situații de urgență și nu a luat toate măsurile ce se impuneau în acest caz. Mai mult, domana Arcan nu a comunicat cetățenilor din Piatra Neamț gravitatea situației, astfel încât aceștia să aibă timp să-și facă provizii de apă potabilă. În schimb, într-un gest de sfidare supremă la adresa nemțenilor, președinta Consiliului Județean Neamț, Emilia Arcan, a preferat ca într-una din serile în care la robinele oamenilor nu curgea apă potabilă, să participe la o petrecere de partid.

În consecință, consilierii județeni ai PNL Neamț au cerut în ședința extraordinară demisia doamnei Arcan din funcția de președinte, iar grupului majoritar PSD asumarea întregii responsabilități pentru situația creată, partid care, prin AGA și CA, controlează SC ApaServ.  Consilierii PNL consideră că demisia domnului Ioan Păcală, membru PSD, din funcția de consilier județean, este un gest de asumare de către PSD a ”crizei apei”, dar că această demisie nu este suficientă și că ar trebui să fie urmată de demisia doamnei Emilia Arcan, președinta Consiliului Județean Neamț.

 

BIROUL DE PRESĂ AL PNL NEAMȚ

Articolul anterior

Părinții copiilor de la Grădinița ”Floare de Colț” cotizează lunar cu produse de igienă?!

Articolul următor

Deputatul Liviu Harbuz îi cere premierului 9 milioane de lei pentru rețeaua de apă din Piatra Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular