NewsAllert :

  • 20 februarie 2024

ISSN 2457 - 3973

Consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ): Dacă aţi avut un nod în gât văzând şcoala din Ciugud, fiţi bucuroşi că …”

Moment important, miercuri (6 decembrie), pentru comunitatea din Tarcău.
O investiţie de peste 8 milioane lei în infrastructura şcolară din localitate a fost dată în funcţiune, în prezenţa inspectorilor şcolari generali adjuncţi Ana Socea şi Dana Păiuş, a subprefecţilor Adrian Ciobanu şi Iulian Jugan, şi a consilierului judeţean PNL Silviu-Bogdan Ardeleanu.
„Dacă ați avut un nod în gât atunci când ați văzut școala din Ciugud, județul Alba, fiți bucuroși căci și in zona noastră avem primari destoinici! Am participat astăzi la inaugurarea corpului C2 al Scolii Iulia Hălăucescu din Tarcău și pot spune fără ezitare că așa ar trebui să arate fiecare școală din România. Table interactive, proiectoare si laptopuri în absolut fiecare clasă, mobilier modern, reabilitare termică…totul la superlativ. Felicitări primarului Dan Fîrțală, doamnei director Daniela Mîțu și tuturor celor care au făcut posibil ca această investiție să ajungă la final pentru a fi un exemplu!”, a declarat consilierul judeţean Silviu-Bogdan Ardeleanu (PNL Neamţ).

Articolul anterior

Deputatul PNL Tudor Polak anunţă o nouă investiţie, de 13 milioane lei, în comuna Ştefan cel Mare – judeţul Neamţ

Articolul următor

Apă cu presiune redusă şi risc de întrerupere temporară în zonele Ciorăni şi Cărbunăriţa din comuna Ruginoasa

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *