ISSN 2457 - 3973

Consilierul județean Stavarache îi ia apărarea primarului Carabelea: ”Demagogia e literă de lege la PSD!”

Ieșirea publică a PSD Piatra-Neamț care acuză faptul că nu vor avea reprezentanți în Adunările Generale ale Acționarilor de la societățile Consiliului Local nu a rămas fără ecou.

Consilierul județean Valentin Stavarache (PNL) le-a adus aminte social-democraților că același model a fost aplicat, în perioada 2016 – 2020, la Consiliul Județean Neamț.

Stavarache i-a atras atenția președintei PSD Piatra-Neamț, Florentina Moise, că liberalii erau al doilea partid ca mărime în CJ Neamț dar a fost ignorat de președintele Arsene.

”Am rugămintea sa ne spună doamna (Florentina Moise – n.r.), pe aceeași logica, ce consilieri județeni PNL (al doilea partid ca mărime în C.J.) sau PMP (partidele din opoziție) din mandatul 2016-2020, sunt în AGA la societățile pe care le are în subordine Consiliul Județean…sau reprezentanții la Asociatiile de Dezvoltare… A pus domnul Arsene toate rudele… Dar demagogia la PSD e literă de lege”, a declarat Stavarache.

Încercarea Florentinei Moise de a demonta cele spune de consilierul liberal, care a fost un an în AGA la SC Troleibuzul, nu a avut efect.

”Sunt singurul reprezentant PNL din 14 consilieri și asta doar pe ultimul an de mandat. Dar numirea mea a fost accidentală, datorită faptului ca nu a avut majoritate PSD la o ședință. Și asta pentru că încet, încet, au rămas fără majoritate, tot mai dispărea câte un consilier PSD, majoritatea incompatibili. Și așa am ajuns în AGA la Troleibuzul, coleg cu dumneavoastră și cumnatul domnului Arsene. Scuze, dumneavoastră sunteți în Consiliul de Administrație, acolo sunteți plătiți, cu siguranță sunteți pregătită în acest domeniu, transport de persoane”, a mai spus Valentin Stavarache, consilier județean PNL Neamț.

Nemulțumirea social-democraților care a stârnit reacția celor din PNL Neamț poate fi citită aici

Articolul anterior

Cei 11 parlametari de Neamț și-au luat azi (pe șest) certificatele de deputați și senatori

Articolul următor

Anunțul momentului! Se redeschid restaurantele, barurile și cafenelele din Piatra-Neamț și Pângărați!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular