ISSN 2457 - 3973

Constructorul care a asfaltat în bătaie de joc strada Privighetorii, amendat de Poliția Piatra-Neamț! Încep controale în tot orașul!

Poliția Locală Piatra-Neamț a început să amendeze constructorii care nu readuc carosabilul la starea inițială după efectuarea lucrărilor.
Prima amendă a fost acordată, miercuri, firmei care a intervenit pe strada Privighetorii.
Deși lucrările s-au terminat de mult, carosabilul este plin de denivelări acolo unde s-a intervenit. Reparația străzii s-a făcut în totală bătaie de joc și dispreț față de oameni și autorități.
”Polițiștii locali ai Compartimentului Disciplina în Construcții – Poliția Locală Piatra Neamț s-au autosesizat cu privire la faptul că în ultima perioadă de timp intervențiile asupra carosabilului, realizate de diverse firme furnizoare de utilități, nu au fost duse la bun sfârșit, așa cum prevăd Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcţii și Regulamentul privind normele de gospodărire, întreținere, curățenie și estetică în municipiul Piatra Neamț. Este și cazul străzii Privighetorii, care, în urma lucrărilor de înlocuire și reamplasare a conductelor și branșamentelor la rețeaua de gaze naturale, nu a fost adusă, conform normativelor, la starea inițială. Astfel, firma care a realizat săpăturile a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 5.000 de lei, potrivit articolului 26, al. ”1”, lit. ”e” din Legea 50/1991, iar ca măsură complementară s-a dispus de către Primăria Piatra Neamț, obținerea unei autorizații de racorduri și branșamente pentru refacerea carosabilului afectat de lucrările de săpătură”, au precizat reprezentanții Poliției Locale Piatra-Neamț.
Este un semn îmbucurător de revenire la normalitate, cel puțin din acest punct de vedere.
Exemple ca strada Privighetorii sunt suficient de multe, din păcate, în Piatra-Neamț, și le vom prezenta în viitorul apropiat, dacă nu o vor face înainte cei de la Poliția Locală Piatra-Neamț.

Articolul anterior

Profu’ de sex a fost audiat de polițiști în această dimineață! Inspectorul școlar general: ”Probabil va fi dat afară din învățământ!”

Articolul următor

Percheziții la traficanți de droguri în Piatra-Neamț și Ștefan cel Mare

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *