ISSN 2457 - 3973

Consumatori și traficanți de droguri din Piatra-Neamț, prinși de polițiști

Polițiștii de combatere a criminalității organizate și procurorii D.I.I.C.O.T. din Neamț au depistat în flagrant delict 4 tineri care intenționau să comercializeze 50 de grame de cannabis. Trei dintre aceștia au fost reținuți, iar față de al patrulea, minor, a fost dispusă măsura controlului judiciar.
În seara zilei de 1 noiembrie a.c., poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamţ, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T. au prins în flagrant delict, în municipiul Piatra Neamț, 4 tineri, cu vârste cuprinse între 17 și 28 de ani, în timp ce desfășurau activități de aprovizionare, comercializare și consum propriu de droguri de risc
Asupra acestora, au fost găsite aproximativ 50 de grame de cannabis.
Ulterior, la domiciliile acestora, au fost efectuate trei percheziții, în urma cărora au fost ridicați 750 de lei, telefoane mobile, un cântar electronic precum şi aparate de mărunţit, folosite în activitatea infracțională.
Trei dintre aceștia au fost reținuți pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de droguri de risc, deţinere de droguri de risc, în vederea consumului propriu, iar faţă de tânărul de 17 ani s-a dispus măsura controlului judiciar.

Articolul anterior

Opt persoane acuzate de 20 infracțiuni prin metoda “Accidentul” au fost reținute de polițiștii nemțeni

Articolul următor

Răzvan Burleanu promite gazon sintetic nou pe stadionul din Piatra-Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Cel mai popular