ISSN 2457 - 3973

Conturile de facebook ale liderilor PSD Neamț au amuțit!

Sutele de pagini de facebook ale propagandiștilor PSD din județul Neamț au amuțit. La fel și cele ale liderilor PSD din județ.

La președintele ALDE Neamț, Ion Asaftei, ultimele mesaje sunt urări de ”La mulți ani” având în vedere că aniversarea zilei de naștere a fost chiar în ziua votului. Tristă aniversare.

Revenind la PSD Neamț, președintele Ionel Arsene are un ultim mesaj postat pe 26 mai, cu jumătate de oră înainte de închiderea urnelor. Declarația sa făceaa referire la echipa pe care o va trimite PSD la Bruxelles. Era tardivă la ora aceea, era clar că a fost pusă ca să fie.

Parlamentarii PSD de Neamț (Emilia Arcan, Dan Manoliu, Alexandru Rotaru, Ciprian Șerban, Neculai Iftime, Viorel Stan) tac și ei pe facebook, ultimele lor mesaje fiind datate cel târziu 26 mai. În cazul unora nici nu avem certitudinea că ar fi fost la vot pentru că nu au nici o postare în acest sens. Există însă mesaje de boicotare a referendumului.

Electoratul din Neamț care i-a votat nu a meritat nici măcar un mesaj de mulțumire. Nu a fost transmis nici un comunicat de presă în care să se explice rezultatul. Nimic!

Timp de aproape trei luni de zile, rețelele sociale au fost pline de postări sponsorizate cu promisiuni: autostrăzi, drumuri, spitale, școli, bani pentru agricultori, bani pentru familiile din rural, bani în stânga, bani în dreapta. Urma să curgă lapte și miere! Acum e liniște! Sau dacă ar fi să parafrazăm titlul unui film românesc: ”Restul e tăcere”. O tăcere care spune multe.

Despre rezultatele obținute la alegerile europarlamentare din județul Neamț puteți citi aici

Articolul anterior

Cum a scos UDMR în județul Neamț aproape 1.700 voturi cu doar 98 etnici declarați?!

Articolul următor

Emilia Arcan se pregătește să devină nr. 1 în PSD Neamț

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *