ISSN 2457 - 3973

Copiii României – dezamăgiți de Guvern, susține senatorul PSD Emilia Arcan

Copiii României au fost dezamăgiți de actualul Guvern, a declarat, într-un comunicat, senatorul PSD Neamț, Emilia Arcan.

Parlamentarul a precizat că PSD a adoptat o lege de dublare a alocațiilor copiilor dar actuala putere a refuzat să o pună în aplicare.

”Fac parte dintr-un partid de doctrină social-democrată, care mereu a avut grijă de copii: grijă pentru educația lor, grijă pentru a li se asigura condiții decente de viață, grijă pentru alocații, pentru accesul la informație! Ceea ce nu se mai întâmplă în cazul actualei guvernări, care pare a se întoarce cu spatele de la tot ce e important în țara asta. Și iată că, primele victime ale liberalilor sunt copiii! Apoi bunicii și părinții noștri, lăsați și ei în derizoriu, pentru că niciodată nu se vor găsi resurse pentru a fi respectate legile care prevăd creșterea veniturilor pentru aceste categorii. Da, spun bine, PNL nu vrea respectarea legislației românești! Partidul din care fac parte, PSD, a dat lege pentru dublarea alocațiilor și majorarea punctului de pensie cu 40%, legi promulgate de către președintele României care trebuiau puse în aplicare odată cu publicarea în Monitorul Oficial. Copiii românilor au mai trăit dezamăgirea de a nu-și vedea alocațiile majorate din cauza incapacității liberalilor! Ce poate fi în sufletul unui pui de om și al părinților lui, care își fac iluzii și rămân cu gustul amar al dezamăgirii? Mesajele peneliștilor sunt tot mai clare, că nu au soluții pentru a dubla alocațiile de la 1 august! Anul trecut, cu mult scandal, președintele Iohannis a promulgat Legea pentru dublarea alocațiilor, așa cum a cerut PSD, dar de la 1 aprilie, cum a vrut el, și nu 1 martie cum am propus și adoptat noi în Parlament. Și de câteva luni tot repetând îi auzim pe peneliști plângându-se că nu sunt bani pentru alocații mărite nici măcar de la 1 august”, a declarat senatorul PSD Neamț, Emilia Arcan.

Potrivit unei ordonanțe de urgență adoptată de Guvern la începutul anului, alocațiile ar urma să fie majorate începând cu data de 1 august 2020.

Articolul anterior

Eugen Țapu-Nazare, senator PNL Neamț: ”Sprijinim prin măsuri concrete mediul de afaceri”

Articolul următor

Spitalul Județean Neamț a primit astăzi de la Ministerul Sănătății aparatură medicală esențială în lupta anti-Covid19

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *