ISSN 2457 - 3973

Coronavirusul amână un concurs important de la Piatra-Neamț

Ținând cont de evoluția virusului COVID-19 la nivel național și de recomandările specialiștilor, Centrul pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, organizatorul Festivalului concurs de muzică populară pentru copii şi tineret „Florile Ceahlăului“, anunţă amânarea desfăşurării fazei finale a ediţiei a XXXII-a pentru o dată ulterioară, care va fi comunicată în timp util.
Festivalul, început în luna februarie cu faza preselecţiei naţionale, urma să îşi desfăşoare faza finală şi Gala laureaţilor la sfârşitul acestei săptămâni, în perioada 13 – 15 martie, la „Cinema, Mon Amour“, fază la care sunt calificaţi şi concurenţi din judeţele în care au fost confirmate cazuri de îmbolnăvire – Olt, Gorj, Mureş Suceava.
”Menționăm că lista finaliștilor rămâne valabilă, concurenții putând evolua în cadrul Festivalului, la data ce va fi comunicată în timp util. Spectatorii care au achiziţionat deja bilete pentru concertul de gală sunt aşteptaţi la secretariatul Centrului pentru Cultură şi Arte „Carmen Saeculare“ Neamţ, pentru a-şi recupera banii.
Vă mulțumim pentru înțelegere”, au declarat reprezentanții Centrului pentru Cultură și Arte ”Carmen Saeculare”.

Articolul anterior

Vrednic este! Primarul de Roznov, Ionel Ciubotaru, schimbă textele Bibliei!

Articolul următor

ISJ Neamț: Anunț de ultimă oră despre cursurile școlare din județ

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *