ISSN 2457 - 3973

COVID explodează în Neamț! Sunt 68 de cazuri noi în ultimele 24 ore! La Căminul de bătrâni din Roznov e jale!

Numărul cazurilor de COVID-19 a explodat în județul Neamț în ultimele 24 de ore. De joi pânî vineri au fost înregistrate 68 de cazuri noi, din mai multe focare active din județ.

De departe, cel mai mare focar se înregistrează la Căminul de bătrâni de la Roznov, unde ar fi circa 35 de pacienți infectați. Despre haosul de la Roznov și faptul că Primăria și conducerea centrului au ținut sub preș informațiile, vom reveni.

Pe de altă parte, Direcția de Sănătate Publică Neamț este sufocată, în această perioadă, de zecile de focare mai mici sau mai mari, izbucnite în județ.

Conform protocoalelor medicale trebuie realizate anchete epidemiologice în fiecare focar, ceea ce devine o misiune imposibilă.

Focare în familii se înregistrează și în zona Târgu Neamț, inclusiv la Centrul de Primiri Urgențe a Spitalului Orășenesc.

Odată cu cele 68 de cazuri noi, județul Neamț a intrat pe ”lista bună” a județelor cu creșteri considerabile.

În total, de la începutul pandemiei, în Neamț sunt 1.309 cazuri, majoritatea vindecate.

Însă la Spitalul Județean de Urgență Piatra-Neamț dar și la Bisericani, numărul paturilor libere scade simțitor, atât pe secțiile COVID cât și la Terapie Intensivă!

Articolul anterior

Focar de COVID-19 la Căminul de bătrâni din Roznov! Angajații sunt revoltați, directorul pleacă în concediu!

Articolul următor

Vineri, 31 iulie – COD ROȘU de furtuni pentru 7 comune din Neamț

Un comentariu

  • Acum câteva zile, îi reproșam colegului meu de breaslă, dl. Panaitescu, faptul că distribuie pe Facebook știri false și articole semidocte care promovează ideea inexistenței COVID-19 și a conspirațiilor globale. Uite, Romeo, că pot fi consecințe grave când îți dai cu părerea despre lucruri care-ți sunt străine iar declarațiile tale cu retestarea in privat și sugestia că testele DSP sunt irelevante sunt de-a dreptul iresponsabile. Măcar nu-ți bate joc de bătrâni că își bate joc viața de tine mai târziu…

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *