ISSN 2457 - 3973

COVID lovește și în ISU Neamț

La nivelul ISU Neamț s-a înregistrat un caz de infectare cu Covid-19, a unui cadru care își desfășoară activitatea în plan operativ și au fost luate măsuri de protecție, conform protocoalelor medicale.

“În acest sens, facem precizarea că după primirea rezultatului care indica infectarea, s-a procedat la informarea structurilor ierarhice și a Direcției de Sănătate Publică, pentru dispunerea masurilor legale”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Neamt.

Ulterior, au fost dispuse măsuri pentru carantinarea acestora la domiciliu, cu menținerea unui contact telefonic permanent, prin intermediul unor persoane desemnate din cadrul instituției.

“Menționăm că de la începutul perioadei care a determinat adoptarea de măsuri speciale pentru protecția personalului, la nivelul tuturor structurilor din subordinea ISU Neamt au fost luate măsuri pentru dezinfecția și igienizarea spațiilor, precum și a suprafețelor care sunt atinse frecvent. Manifestăm o precupare deosebita pentru protejarea personalului propriu, cu accent pe verificarea modului de respectare a procedurilor pentru cazurile cu suspiciune sau confirmate Covid-19, în ceea ce privește echiparea corespunzătoare a personalului și decontaminarea după fiecare intervenție, atât a personalului, cât și a tehnicii de intervenție”, a mai spus purtătorul de cuvânt al ISU Neamț.

Articolul anterior

Dezastru penal la Căminul de bătrâni Roznov! Au trimis bolnavi și la Căminul ”Pietricica” Piatra-Neamț!

Articolul următor

Direcția Silvică a intrat în viesparul de la Ocolul Silvic Tazlău! Surse: se încearcă mușamalizarea ilegalităților!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *