ISSN 2457 - 3973

COVID mai face o victimă printre liderii de partide din Neamț

Un alt lider de partid din județul Neamț a anunțat că este infectat cu virusul SARS-CoV-2.

După ce Mugur Cozmanciuc (președinte PNL Neamț) făcea anunț acum aproape 3 săptămâni, astăzi a venit rândul președintelui USRPLUS Neamț, Iulian Bulai.

”Uneori, de ziua ta primești și „cadouri“ pe care nu ți le-ai dori. Un test pozitiv de Covid 19, de exemplu. Am știut cu toții mereu că există riscuri – mai ales în campanie –, că fiecare ieșire din bula familială vine cu astfel de riscuri. Îmi pare rău că n-am putut evita infectarea asta (cu fiecare mușchi îmi pare rău) și m-am testat tocmai ca să-i pot proteja pe cei din jur. Voi fi în izolare 14 zile. O să votez, însă: cu urna mobilă, la fel ca mulți alți români. Și vă rog pe toți ca, în loc de urare de bine, să mergeți la vot: cu mască, distanțare socială, pixul propriu. Sau cu urna mobilă. Fiindcă, pentru țară, e cel mai bun medicament. Aproape singurul. Mulțumesc pentru urările primite de ziua mea și de gândurile bune primite aici pe FB. Aveți multă grijă de voi și ai voștri. Multă sănătate tuturor”, a scris președintele USRPLUS Neamț, Iulian Bulai.

Având în vedere că și coordonatorul PRO România – Neamț, Liviu Harbuz, a declarat în urmă cu ceva vreme că a fost și el infectat cu SARS-CoV-2, putem spune că în curând vom avea o alianță sănătoasă PNL-USRPLUS-PRO România. Evident, după ce se însănătoșește și Iulian Bulai, ceea ce îi dorim cât mai grabnic.

Articolul anterior

Andrei Carabelea, primar (Piatra-Neamț): Votul tău contează! Vino pe 6 decembrie la vot să susții dezvoltarea municipiului Piatra-Neamț

Articolul următor

Marius Irimia: ”M-am implicat în politică pentru ca generația fiicei mele să-și găsească fericirea acasă”

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *